Valencia City Center

Valencia City Center

Valencia

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia
 • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia

  Valencia är en av de mest dynamiska städerna i Spanien. Promenera på gatorna och njut av de rikliga möjligheterna som huvudstaden har att erbjuda. Här finns så mycket att se och uppleva att det lätt försvinner timmar utan att man hunnit märka det. Om du efter spatserandet blir sugen på något att äta, då är det dags att prova den mest kända rätten i Spanien exakt där den föddes, "Paella Valenciana".

  Valencia bär en historia. Det var i denna stad El Cid, den nationella hjälten, blev känd för återerövringen av Spanien från morerna. Många populära festivaler i staden och omgivande städer hedrar fortfarande händelserna under denna tid. Men mäktigaste festivalen är kanske Las Fallas, som imponerar med sina ljus- och eldshower. En festival i mars som garanterat inte lämnar någon oberörd.

  Valencia har under de senaste åren förvärvat ytterligare en roll internationellt. Viktiga kulturella händelser har bidragit till detta, såsom byggnationen av staden The City of Arts and Science och sportarenor. Arenor som kommer att vara värdstad åt America's Cup, den viktigaste seglingstävlingen i världen.  Här kan du också uppleva den tidigare spektakulära banan i Formula I Grand Prix som går genom Valencia hamnområde.  

  The City of Arts and Science är beläget i distriktet Quatre Carreres och förtjänar särskild uppmärksamhet eftersom det har blivit ett oöverträffat område i Valencia. Området är två kilometer långt med otroliga arkitektur med utställningar inom natur, teknik, vetenskap och design. I området hittar ni också Oceanografico som är Europas största akvarium.  Icke att förglömma är utbudet av fritidsaktiviteter längst med hela floden. Här kan man promenera eller utöva sport. Det finns två stora affärsområden, båda med flera biografer, som Saler och Aqua, bredvid El Corte Inglés, liksom ett brett utbud av kaféer och restauranger.

  Bostäder till salu i Valencia City Center

  Senast inkommet Valencia City Center

  HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2021 HusmanHagberg