Valencia Old Town

Valencia Old Town

Valencia

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia
 • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia

  I den gamla delen av staden finns ett imponerande utbud av kultur, estetik, konst och uteliv. Här ligger också många av stadens monument.

  En av de gamla stadsdelarna El Carmen är starkt associerad med natt- och kulturlivet i centrum. Invånarna i den här stadsdelen är en blandning av den unga generationen, utländska studenter och konstnärer. Grupper som på de smala gatorna har funnit den idealiska platsen att leva, roa sig och bosätta sig på. Här kan man få ut det mesta möjliga av vad det kulturella och nattliga livet har att erbjuda.

  I den gamla staden finns även Ciutat Vella, den äldsta och mest monumentala delen av Valencia. Här kan man beundra arkitektoniska underverk, många flera århundraden gamla.

  Old town of Valencia

  Några exempel är Lonja de la Seda eller Palau of Generalitat, såväl som själva katedralen eller den alltid livliga och färgglada Mercado Central. Tjurfäktningsarenan, rådhustorget och många andra välbesökta platser i Valencia ligger i det här området.

  Slutligen får man heller inte missa Ruzafa som under senare år blivit ett av de mest fashionabla områdena i hela staden med flera härliga kaféer och bagerier. Här hittar man några av de bästa restaurangerna i staden samt ett stort antal barer, alla med sin alldeles egna charm.

  Bostäder till salu i Valencia Old Town

  Senast inkommet Valencia Old Town

  HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2021 HusmanHagberg