Costa Valencia

Hitta ditt drömboende på Costa Valencia

Costa Valencia är en kombination av vidsträckta sandstränder och Medelhavets turkosa vatten samt storstadsliv med puls. Valencia stad kantas av modern arkitektur i samspel med ruiner från medeltiden. Här blandas konstutställningar med universitets- och strandliv.

Utöver detta och i kontrast till storstadslivet finner du apelsin-, oliv-, och vinodlingar. Odlingarna löper längst dalarna och upp på bergssluttningarna ute på den spanska landsbygden, endast några minuters bilresa från stadens centrum. Valencias apelsiner sägs vara något speciellt, kanske har dom den bästa apelsinjuicen.

Placeringen av Valencias flygplats är en bidragande faktor till att många hittat hit, området är ett populärt resmål för människor från hela världen. Täta flygturer gör det lätt att ta sig till Valencia.

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2022 HusmanHagberg