Bli kontaktad, klicka här!

Valencia

Ett liv och boende i Valencia

Valencia är en stad i östra delen av Spanien. Staden ligger vid Medelhavet och är den tredje största i landet med sina 1,6 miljoner invånare i storstadsområdet. Du kan också ta dig till andra städer på kusten, såsom Alicante som ligger 178 km bort. Valencia är en kulturstad där du Kan hitta många sevärdheter, till exempel kapellet San Francisco de Borja med Goya-målningar. Du kan också besöka Valencia Street Circuit, en bana för Formel 1, eller strosa runt på torgen och den centrala marknaden. Det finns gott om kommunikationer såväl i staden som till och från Valencia flygplats som ligger åtta kilometer från citykärnan.

Köpa hus eller lägenhet i Valencia

Köp bostad i Valencia om du vill ha närhet till hav och bad samtidigt som du får det breda utbudet av shopping, kultur och aktiviteter som en storstad kan erbjuda. Söker du efter ett boende i Valencia kan vi erbjuda såväl hus som lägenheter. I staden finns det en svensk skola för familjer som väljer att bo där året runt. I Valencia finns det även gott om härliga parker och torg samt många aktiviteter, till exempel golf. Några golfbanor i eller i närheten av staden är bland annat populära Lo Romero Golf och Las Colinas Golf & Country Club. Allt som allt finns det över 30 golfklubbar i området. Klicka här för att se aktuella objekt till salu!

Valencia erbjuder mängder av aktiviteter i stadsmiljö

I Valencia på den spanska östkusten finns det något för alla, stora som små. Det är en storstad som erbjuder kulturella sevärdheter i form av en katedral och flertalet museer. Stadens läge vid havet gör också att du kan ta ett dopp när du vill. Besök till exempel stranden La Malvarrosa som börjar runt hamnområdet för att sedan dela upp sig i två stränder med mjuk sand. Andra aktiviteter i Valencia inkluderar dagliga marknader, caféer och restauranger samt det populära turistmålet Konst - och Vetenskapsstaden. Den stora konsthallen består av sex zoner med bio, museer, skulpturer och till och med en liten vattenpark. Valencias variation av aktiviteter och sevärdheter tröttnar du inte på i första taget. Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du ska köpa bostad i Valencia!