Emilia Mouras

Tu agente inmobiliario in Torrevieja

Tu agente inmobiliario in Torrevieja

Contáctenos

Emilia Mouras
Emilia heter jag och jobbar som mäklare här på södra Costa Blanca, när jag inte arbetar spelar jag padel eller njuter av god mat med vänner. Jag har valt att bo i vackra Orihuela Costa med närhet till Torrevieja och Alicante. Jag har en kärlek till Spanien, inte bara för kulturen men också för det underbara vädret som bjuder på strålande sol, glittrande hav och fantastiska stränder som tex Cabo Roig och Campoamor. Som mäklare är jag dedikerad till att assistera mina kunder från början till slut, alltid med ett leende på läpparna och en entusiasm för mitt arbete. Vare sig du drömmer om att köpa eller sälja din lägenhet, hus eller den perfekta semesterbostaden kan du vara säker på att jag kommer att vägleda dig genom varje steg med expertis och omsorg för att hitta precis vad du letar efter.

Emilia Mouras

Real estate agent

+46 73 150 70 49

emilia.mouras@husmanhagberg.com

¡Ponte en contacto con nosotros!

¿Tiene preguntas sobre la comprar o vender una vivienda en España? Completa tus datos y nos pondremos en contacto contigo.

Al hacer clic en el botón, acepta  los términos de uso y la política de datos personales

HusmanHagberg se fundó en 1997 en Suecia y es una de las agencias inmobiliarias líderes de Suecia con más de 100 oficinas y 400 empleados. Estamos operando en España desde 2017. Muchos de nuestros empleados viven en la zona donde trabajan. Con un compromiso genuino y una pasión por su profesión, se ganan el corazón de sus clientes. ¡Bienvenido a HusmanHagberg!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.46.7