¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Nya och moderna lägenheter med pool i Torrevieja

Torrevieja Stad , Torrevieja
Precio
148 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 63 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 3 de los cuales 2 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Apartamento
buildObra nueva:
poolPool: Gemensam
airline_seat_flatTerraza: Sí (63 kvm)
airline_seat_flatBalcón: Sí (12 kvm)
receiptReferencia: Residencial El mirador

Descripción del artículo

Varmt välkomna till soliga Torrevieja och till denna fantastiska nyproduktion!

Projektet består av 26 lägenheter på 9 våningar. Lägenheterna byggs av en byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och använder bästa material för att uppnå högst standard.

Bostäderna har alla två sovrum och två badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong. De tre sista etagelägenheterna har privata takterrasser.

Boytorna är om 59 - 63 kvm, och balkongerna har ytor om 9 - 12 kvm. De privata takterrasserna har ytor om 62 - 69 kvm. I priser ingår parkeringsplats och förråd.

Bostadsområdet kommer vara inhägnat med ett gemensamt poolområde och tillgång garageparkering.

Priser från 124.000 euro

Beräknad färdigställande: Maj 2020.

Är du på jakt efter ett drömboende i Spanien, kan staden Torrevieja vid kusten Costa Blanca vara ett alternativ för dig. Här kan du njuta av sol och bad under större delen av året. Staden har cirka 102 000 invånare och ligger ungefär 50 kilometer söder om Alicante flygplats. Därifrån kan du enkelt ta dig in till staden med taxi eller bil. I Torrevieja finns något för alla; här har du närhet till golfbanor och det finns även en bred kulturscen bestående av olika gallerier och utställningar. Om du längtar efter storstadspulsen kan du smidigt ta bussen till storstadsområdet Elche. Sträckan mellan platserna är cirka 30 kilometer lång och bussbiljetterna är inte särskilt dyra.

Oavsett om du vill köpa lägenhet eller satsa på nyproduktion av ett hus, hittar du säkerligen något i din smak i Torrevieja. Strax söder om staden ligger även Skandinaviska skolan, så att flytta hit med barn är inga problem. En stor fördel med att bosätta sig i staden är den erbjuder ett brett utbud av shopping och bra närservice, samtidigt som du har nära till ännu större städer. Som en kontrast till stadslivet kan du njuta av bad och sol på flertalet stränder i området. Den mest centrala stranden heter Playa La Cura och det finns även naturliga simbassänger i närheten. För golfintresserade rekommenderas golfbanor såsom Villamartin eller Golf El Saler.

I Torrevieja finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

Välkomna att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 1.5km
wavesDistancia al mar 1.5km
location_cityDistancia al centro 1.6km
local_mallDistancia a supermercados 1.6km

Fotos

Mapa

HitCounter