Nyproduktion

  Här hittar du nya spännande bostadsområden!

  När vi väljer att samarbeta med en byggherre är vi måna om långsiktighet i både kvalitet och ekonomi. Utöver hög byggkvalitet är det viktig att också trädgårdar och pooler är välskötta och att affärer, restauranger, caféer och dylikt finns nära.

  Vi finns på plats

  Nyproduktion kan ta lite tid och vi finns vid din sida under hela köpprocessen. Av oss får du hjälp att gå igenom alla köpehandlingar och vi säkerställer att du gör en trygg och bra affär. Under byggprocessen är vi både närvarande och involverade och håller dig löpande uppdaterad. Om du önskar så är vi självklart med under slutbesiktningen. När det är dags att flytta in finns vi fortfarande kvar som bollplank. Tveka inte att höra av dig även efter affären.

  Fast pris och ändå valfrihet

  Fördelarna med nyproduktion är många – du köper till ett fast pris och slipper lägga tid och pengar på att renovera. Köper du nyproduktion finns ett originalutförande i grunden. Du väljer sedan själv om vill göra kostnadsfria tillval eller lägga pengar på egna unika lösningar. Oftast gäller det val av till exempel skåpluckor, innerdörrar, kakel och klinker, men i vissa projekt kan du också justera delar av planlösningen.

  Vill du göra egna tillval är det viktigt att vara ute i god tid. Ingen nyproduktion är den andra lik och det är viktigt att ha koll på just ditt projekt. Den inredningsintresserade väljer kanske att möblera själv och då har vi fina samarbeten med bl. a IKEA och andra företag som erbjuder förmånliga paket.

  Betalningsvillkor

  Normalt betalar du i etapper under byggnationen. Byggherren förser dig med bankgarantier för alla belopp du betalat fram till dess att bostaden är klar.

  Senast inkomna projekt

  Nyproduktion

  Mallorca

  Son Armadams, Palma

  Vi lanserar nu 3 nya projekt i det mycket populära och fina villaområdet Son Armadams. Här bor du ett stenkast från Palmas lunga, den gigantiska Bellverparken. Det är 10 minuters promenad till både Paseo Maritimo, den berömda hamnpromenaden och Santa Catalina med alla trendiga barer och restauranger. Fokus för detta projektet är att varje bostad skall få in så mycket naturligt ljus som möjligt genom att stora glaspartier från golv till tak samt glasdörrar som leder till de privata terrasserna, vilket integrerar ute- och innemiljön på ett fantastiskt sätt. Varje fastighet har mycket fina och påkostade delade utrymmen, som trädgård och pool. I den här fastigheten har varje lägenhet öppen planlösning vänt emot uteplatser / terrasser i söderläge, både öppna och täckta sådana för att uteytan ska kunna nyttjas under hela året. Alla lägenheter har golvvärme och luftkonditionering för värme/kyla, integrerad belysning, stengolv samt bra tysk standard på vitvaror. Övriga material kommer från högkvalitativa Porcelanosa.

  Vill du veta mer, kontakta

  LiseLotte Wanre Östlund

  Nyproduktion

  Fuengirola - Costa del Sol

  Higueron West 217

  Välkommen till det mest uppskattade nyproduktionen på Costa del Sol! Här bor du med fantastiskt utsikt över Fuengirolas kustlinje och endast ett stenkast från Hiltons hotell DoubleTree by Hilton. Lägenheterna är designade av välkända Broadway Malyan. Området har underbara grönska och poolområden som skapar den perfekta avkopplingen för dig som vill komma bort från vardagen. Lägenheterna är av yppersta klass och det används endast välkända varumärken genom hela lägenheten. För den som behöver jobba finns ett co-working center bara några minuters gångväg inom området. Privat parkering samt förråd ingår till bostaden. Till flygplatsen i Malaga tar det ca 15 minuter med bil. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Nyproduktion

  Valencia

  Valencia Beach

  Missa inte chansen att bli ägare till en eller flera av dessa fina lägenheter inom endast 900 m från stranden och inom nära avstånd till Valencias centrum. Det är en investeringsmöjlighet i och med att urbanisationen erbjuder tillfälle att kombinera storstadspuls med strandliv. Urbanisationen är något alldeles extra med ett stort poolområde i strandstil, barnpool, gym med sauna och spa, en gastrobar på 20:e våningen som även erbjuder en infinity pool. Vidare är lägenheterna utformade i olika stilar, vissa med utsikt mot havet och andra mot bergen, och ljusa med stora glasfönster och skjutdörrar, senaste designen och från ett sovrum och ett badrum.

  Vill du veta mer, kontakta

  Cecilia Martinsson

  Nyproduktion

  Torre del Mar

  Adhara 42

  Välplanerad nyproduktion med ett unikt läge två minuters promenad till stranden i Torre del Mar. Här erbjuds lägenheter med två eller tre sovrum och två badrum. Här finns markplanslägenheter med en privat trädgård, lägenheter med balkong och takvåningar med rymliga terrasser i soliga lägen med vacker utsikt. Garageplats och förråd ingår.

  HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2022 HusmanHagberg