Nyproduktion

Här hittar du nya spännande bostadsområden!

När vi väljer att samarbeta med en byggherre är vi måna om långsiktighet i både kvalitet och ekonomi. Utöver hög byggkvalitet är det viktig att också trädgårdar och pooler är välskötta och att affärer, restauranger, caféer och dylikt finns nära.

Vi finns på plats

Nyproduktion kan ta lite tid och vi finns vid din sida under hela köpprocessen. Av oss får du hjälp att gå igenom alla köpehandlingar och vi säkerställer att du gör en trygg och bra affär. Under byggprocessen är vi både närvarande och involverade och håller dig löpande uppdaterad. Om du önskar så är vi självklart med under slutbesiktningen. När det är dags att flytta in finns vi fortfarande kvar som bollplank. Tveka inte att höra av dig även efter affären.

Fast pris och ändå valfrihet

Fördelarna med nyproduktion är många – du köper till ett fast pris och slipper lägga tid och pengar på att renovera. Köper du nyproduktion finns ett originalutförande i grunden. Du väljer sedan själv om vill göra kostnadsfria tillval eller lägga pengar på egna unika lösningar. Oftast gäller det val av till exempel skåpluckor, innerdörrar, kakel och klinker, men i vissa projekt kan du också justera delar av planlösningen.

Vill du göra egna tillval är det viktigt att vara ute i god tid. Ingen nyproduktion är den andra lik och det är viktigt att ha koll på just ditt projekt. Den inredningsintresserade väljer kanske att möblera själv och då har vi fina samarbeten med bl. a IKEA och andra företag som erbjuder förmånliga paket.

Betalningsvillkor

Normalt betalar du i etapper under byggnationen. Byggherren förser dig med bankgarantier för alla belopp du betalat fram till dess att bostaden är klar.

Senast inkomna projekt

Nyproduktion

Artà

Canyamel

Beläget på en kulle inbäddad i grönska mellan Canyamel Golf, en pinjeträdskog, ett glest bebyggt villaområde och med en vinbutik som även serverar smårätter snett emot ligger detta idylliska projekt på Mallorcas nordöstra kust. Det är lugnt och vackert och ca 10 min promenad ned till en vit sandstrand och turkosgrönt hav. Här finns flera strandrestauranger, några hotell och en mindre välsorterad supermarket. Intill stranden är ett naturreservat där man kan promenera i skuggan av pinjeträden. Det färdiga projektet kommer att ha 25 bostäder med 2-3 sovrum, 2 badrum, öppen planlösning mellan det fullt utrustade köket och vardagsrummet, privat terrass om 16 - 39 kvm, inbyggda garderober, AC värme/kyla, golvvärme, tvättstuga, en garageplats och förråd. Mellan fastigheterna byggs en stor gemensam pool och trädgård.

Vill du veta mer, kontakta

LiseLotte Wanre Östlund

Nyproduktion

Fuengirola - Costa del Sol

Higueron West 217

Välkommen till det mest uppskattade nyproduktionen på Costa del Sol! Här bor du med fantastiskt utsikt över Fuengirolas kustlinje och endast ett stenkast från Hiltons hotell DoubleTree by Hilton. Lägenheterna är designade av välkända Broadway Malyan. Området har underbara grönska och poolområden som skapar den perfekta avkopplingen för dig som vill komma bort från vardagen. Lägenheterna är av yppersta klass och det används endast välkända varumärken genom hela lägenheten. För den som behöver jobba finns ett co-working center bara några minuters gångväg inom området. Privat parkering samt förråd ingår till bostaden. Till flygplatsen i Malaga tar det ca 15 minuter med bil. Kontakta oss så berättar vi mer.

Nyproduktion

Valencia

Valencia Beach

Missa inte chansen att bli ägare till en eller flera av dessa fina lägenheter inom endast 900 m från stranden och inom nära avstånd till Valencias centrum. Det är en investeringsmöjlighet i och med att urbanisationen erbjuder tillfälle att kombinera storstadspuls med strandliv. Urbanisationen är något alldeles extra med ett stort poolområde i strandstil, barnpool, gym med sauna och spa, en gastrobar på 20:e våningen som även erbjuder en infinity pool. Vidare är lägenheterna utformade i olika stilar, vissa med utsikt mot havet och andra mot bergen, och ljusa med stora glasfönster och skjutdörrar, senaste designen och från ett sovrum och ett badrum.

Vill du veta mer, kontakta

Cecilia Martinsson

Nyproduktion

Torre del Mar

Adhara 42

Välplanerad nyproduktion med ett unikt läge två minuters promenad till stranden i Torre del Mar. Här erbjuds lägenheter med två eller tre sovrum och två badrum. Här finns markplanslägenheter med en privat trädgård, lägenheter med balkong och takvåningar med rymliga terrasser i soliga lägen med vacker utsikt. Garageplats och förråd ingår.

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg