Nyproduktion

Här hittar du nya spännande bostadsområden!

När vi väljer att samarbeta med en byggherre är vi måna om långsiktighet i både kvalitet och ekonomi. Utöver hög byggkvalitet är det viktig att också trädgårdar och pooler är välskötta och att affärer, restauranger, caféer och dylikt finns nära.

Vi finns på plats

Nyproduktion kan ta lite tid och vi finns vid din sida under hela köpprocessen. Av oss får du hjälp att gå igenom alla köpehandlingar och vi säkerställer att du gör en trygg och bra affär. Under byggprocessen är vi både närvarande och involverade och håller dig löpande uppdaterad. Om du önskar så är vi självklart med under slutbesiktningen. När det är dags att flytta in finns vi fortfarande kvar som bollplank. Tveka inte att höra av dig även efter affären.

Fast pris och ändå valfrihet

Fördelarna med nyproduktion är många – du köper till ett fast pris och slipper lägga tid och pengar på att renovera. Köper du nyproduktion finns ett originalutförande i grunden. Du väljer sedan själv om vill göra kostnadsfria tillval eller lägga pengar på egna unika lösningar. Oftast gäller det val av till exempel skåpluckor, innerdörrar, kakel och klinker, men i vissa projekt kan du också justera delar av planlösningen.

Vill du göra egna tillval är det viktigt att vara ute i god tid. Ingen nyproduktion är den andra lik och det är viktigt att ha koll på just ditt projekt. Den inredningsintresserade väljer kanske att möblera själv och då har vi fina samarbeten med bl. a IKEA och andra företag som erbjuder förmånliga paket.

Betalningsvillkor

Normalt betalar du i etapper under byggnationen. Byggherren förser dig med bankgarantier för alla belopp du betalat fram till dess att bostaden är klar.

Senast inkomna projekt