Om företaget

Med hjärtat i affären!

Två stjärnmäklare möts. Den ene med kontor i Stockholms södra förorter, den andre i de norra. Den ene gick i sin fars fotspår och började tidigt cykla runt för att visa hus och hem. Den andre var idrottslärare innan han köpte sitt livs första slips och började som mäklarassistent. Yttre skillnader men inre likheter. Gemensamt för båda är det varma hjärtat, ärligheten och nytänkandet. Och den där glimten i ögat.

Lennart Hagberg och Mats Dahlström möts första gången i Mäklarsamfundets styrelse. Yngst av alla och med samma passion för yrket och entreprenörskapet. De börjar använda varandra som bollplank, samarbeta kring marknadsföring och ordna trevliga tillställningar för sina medarbetare, alltid tävlingar – Husman mot Hagberg. Ganska snart förvandlas "mot" till "med" och franchisekedjan HusmanHagberg föds.

Då, 1997, var det fyra kontor i Stockholmsområdet. Nu är vi över 100 kontor, varav sex kontor i Spanien och fler kommer vi att bli.

Vi växer år efter år med nya passionerade och affärsdrivna franchisetagare och medarbetare. Alla med samma vilja; att göra vårt yttersta för att kunderna ska bli nöjda. Bäst är de dagar då vi vunnit nya kunders förtroende, skrivit kontrakt och fyllt dagarna med visningar.

Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. För så är det med oss på HusmanHagberg. Vi vill veta vad vi pratar om. Vi vill känna till var barnen kan gå i skolan. Var man köper det godaste brödet. Hur man lättast tar sig till den bästa stranden. Den kunskapen är lika viktig för oss som byggteknik, ekonomi, juridik och vackra bilder. Vi är hemma överallt.

Det är vår kunskap som ger oss våra kunders förtroende. För när livet vänder, till glädje eller sorg, och du behöver byta bostad så ska du kunna lita på din mäklare. Så enkelt är det.

HusmanHagberg är godkänd som medlem i Svensk Franchise vilket innebär att man förbundit sig att följa de gemensamma europeiska reglerna för etisk franchise. Vi har i samband med inträdet granskats och godkänts beträffande avtal, ekonomi och nöjdhet bland franchisetagarna.

Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. 

Välkommen att bli nöjd du också!