Köparmäklare

Köparmäklaren hjälper dig att hitta ditt nya hem

För dig som har ont om tid och kanske är bosatt på annan ort eller i ett annat land, har vi utvecklat en speciell tjänst för sökning av bostäder i Spanien. Tjänsten innebär att du får hjälp av våra experter att handplocka en eller flera bostäder som matchar dina önskemål. Sedan bistår vi med all expertis som krävs tills du flyttar in i ditt nya hem.

Vi är ditt personliga ombud på plats

Vi hjälper dig inte bara att sälja din bostad, vi står också till tjänst när du ska hitta ditt nya hem. Att anlita en Köparmäklare innebär att du får en rådgivare, ett bollplank och en trygghet genom hela köpprocessen.

Enkelt uttryckt så bestämmer du bara var och hur du vill bo och vilka ramar som gäller, så ser vi till att hitta det bästa som marknaden har att erbjuda. Hela tanken är att du ska slippa det tidskrävande kartläggnings- och analysarbetet. Vi vet var vi ska leta, vi är medvetna om fallgroparna och har full koll på de dagsfärska priserna i respektive område. Vi kan snabbt värdera vad som är en attraktiv affär och investering.

Allt finns inte på nätet

Vårt omfattande kontaktnät gör att vi kan få tillgång till objekt som ännu inte kommit ut på marknaden. Det kan även finnas kunder som inte önskar att skylta med en försäljning men som är intresserade av att sälja till rätt pris och rätt person med diskret hantering.

Din högra hand från början till slut

Tjänsten Köparmäklare startar med ett telefonsamtal eller ett möte där vi går igenom dina behov. Sedan kan du ägna dig åt annat och samtidigt vara säker på att det råder full aktivitet på bostadssökningsfronten. När vi väl hittar lämpliga objekt står vi till tjänst med analyser, råd och service för att snabbt och smidigt ge hela bilden av den aktuella bostaden. Vi bistår också med rådgivning om gällande skatteregler och lagar så att du slipper obehagliga överraskningar i efterhand. Naturligtvis finns vi tillhands vid förhandlingar om så önskas.

En exklusiv tjänst med stort engagemang

Även när du funnit din favorit bland kandidaterna så kan vi fortsätta att stå till tjänst med t ex projektledning vid enklare ombyggnader. Köparmäklare är en tjänst som utförs av erfarna experter med ett personligt engagemang utöver det vanliga.

Tjänsten Köparmäklare innehåller:

• Sökning och bevakning av bostadsmarknaden
• Kartläggning och förfrågningar vad gäller fastigheter som ej ännu är till salu
• Personligt engagemang och individuellt anpassad service
• Detaljkunskap om bostadsmarknaden
• Prisrådgivning och förhandlingsrådgivning
• Ekonomi- och rådgivning
• Hjälp med finansieringsalternativ
• Praktiska råd och tips

Köparmäklare ingår kostnadsfritt i vår mäklartjänst för alla som är, eller har varit, kunder hos oss. I sökandet efter en ny bostad kan det uppstå massor av frågor och då kan det vara tryggt att kunna rådfråga ett proffs som gör att du kan ta de rätta besluten. Din blivande Köparmäklare väntar på dina instruktioner. Ring eller skicka ett mejl så kan processen vara igång redan idag!

Du hittar våra kontor här. Köparmäklare® är ett registrerat varumärke för HusmanHagberg AB.

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Övriga tjänster