Bli kontaktad, klicka här!

Arenales del Sol

Att leva och bo i Arenales del Sol

Arenals del Sol ligger i provinsen Alicante i Spanien och är en del av den kuststräcka som kallas för Costa Blanca. De centrala delarna av Alicante har 330 000 invånare men Arenales del Sol är en liten och mysig stad som endast har omkring 2000 invånare. Hit flyttar många som vill ha lugn och ro samtidigt som man har allt man kan önska sig och behöver. Du kan här njuta av ett subtropiskt klimat och ett behagligt väder året om. Dessutom är staden nära belägen Alicante flygplats, vilket gör att det är lätt att resa till och från Sverige. Arenales del Sol har ett rikt kulturliv och om du vill besöka en större stad ligger Alicante bara 20 minuters resväg bort.

Köpa lägenhet i Arenales del Sol

Arenales del Sol är en liten men mysig stad som har mycket att erbjuda. Därför är det inte så konstigt att intresset för lägenheter till salu är stort. Dessutom pågår en nyproduktion av bostäder om du föredrar det. Om du är intresserad av golf är Spaniens kustremsa rätt område för dig att befinna dig vid. Här finns det många vackra golfbanor och det sköna klimatet gör att du kan spela året om. Några exempel på golfbanor i området är Alicante Golf och Club de Golf El Plantío. Dessutom finns den Skandinaviska Skolan nära belägen vilket är passande för dig som har barn. Staden passar bra för barnfamiljer i och med att det även finns många lekparker och aktiviteter att välja mellan. Klicka här för att se vårt utbud av bostäder i området!

Sol, bad, golf och shopping i Arenales del Sol

Los Arenales del Sol erbjuder närhet till hav och härliga stränder. Förutom att sola och bada på Playa de Arenales del Sol kan du spendera dina kvällar med strandpromenader, ta ett glas vin på något av de mysiga caféerna eller besöka stadens shoppinggata. När du vill ha mer shopping och ett livligare nattliv tar du dig snabbt och enkelt från den lilla staden till Elche eller Alicante. Bussförbindelserna till och från Los Arenales del Sol är täta. Det innebär att det är enkelt att ta sig till och från de större städerna när du är på jakt efter lite mer liv och rörelse. Dessutom kommer du njuta ännu mer av lugnet när du väl är tillbaka i lilla Los Arenales del Sol igen. Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du ska köpa bostad i Arenales del Sol!