MED0C732A88371D4F1789BEF5035DE2D54E

Charmigt och modernt i fin kombination

Alicante Stad, Alicante

Charmigt och modernt i fin kombination

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerS249089
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum1
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassNej

Pris: €180,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyrenoverad lägenhet belägen i en traditionell byggnad nära Alicante tågstation (Renfe).

Lägenheten består av ett ljust vardagsrum och kök i öppen plan, tre sovrum och ett komplett badrum. Från köket finns en utgång till en uteplats med tvättstuga.

Fastigheten säljs möblerad inklusive vitvaror i köket och luftkonditionering via kanaler. Enligt nuvarande ägare finns en uthyrningslicens.

Byggnaden är en gammal traditionell byggnad, skyddad av stadshuset, men allt kommer att uppdateras och en hiss installeras. Lugn gata nära tågstationen och alla bekvämligheter du behöver. Det finns flera bra restauranger, kaféer och barer i området. Härifrån till stranden finns det bara 2 km och 1 km till hamnen. För att nå Alicantes flygplats behöver du 15 minuter med bil eller buss.

Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till flygplats12.5 km
Avstånd till mataffär0.23 km
Avstånd till shoppingcentrum0.35 km
Avstånd till golfbana6.9 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
1
Lägenhet
Pris
€180,000

Karta

Alicante Stad Alicante

Charmigt och modernt i fin kombination

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg