230
MED559CC2FFAAF647E4B876ED9414679992

Nya strandnära lägenheter med ett trevligt läge

Nyproduktion

Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada


PRIS175 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Residencia Alamo

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

91 kvm

HISS

Nej

BALKONG

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

Nya strandnära lägenheter med ett trevligt läge

Varmt välkomna till Torre de la Horadada och till denna fantastiska nyproduktion!

Här byggs totalt 5 lägenheter (varav en etagelägenhet med privat takterrass) med 2-3 sovrum och 2 badrum, balkonger och patios. Här är det endast 3 mins gångavstånd till Torre de la Horadadas vackra strand och hamn samt matbutiker och restauranger.

Priser från 175.000 Euro för standardlägenheter. 348.000 Euro för etagelägenheter med privat takterrass om 78 kvm med möjlighet att bygga till takpool.

Beräknad färdigställande: December 2019

Ett liv och boende i Torre de la Horadada
Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Köpa radhus eller lägenhet i Torre de la Horadada:
Det finns många fördelar med köpa radhus eller lägenhet i Torre de la Horadada. Under vintersäsongen är tempot lugnt och skönt, för att sedan leva upp under sommaren. Att resa till och från Sverige är smidigt då det snabbt går att ta sig till Alicante flygplats. I Torrevieja ligger även den Skandinaviska Skolan som erbjuder undervisning från förskoleklass upp till årskurs sex. För den som tycker om att spela golf är Torre de la Horadada den perfekta utgångspunkten. Här finns golfbanor i världsklass varav flertalet är öppna året om. Byn är också en mittpunkt för Alicante och Murcia, vilket gör att man kan njuta av aktiviteter och natursköna omgivningar i båda regionerna.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

Välkommen till HusmanHagberg, din mäklare i Torrevieja för mer information om ditt nästa boende i Spanien!

I närheten

Avstånd till strand0,16 km
Avstånd till centrum0,23 km
Avstånd till mataffär0,23 km
Avstånd till hav0,16 km

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Residencia Alamo

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

91 kvm

HISS

Nej

BALKONG

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

91 kvm

Lägenhet

PRIS

175 000 €

Karta

Torre de la Horadada

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2022 HusmanHagberg