230
MED36B67E71504441108B368F54F87B221C

Välbyggda takvåningar med tre sovrum och stora terrasserVillamartin, Orihuela Costa

Nyproduktion

Villamartin, Orihuela Costa


PRIS179 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Soleil

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

72 kvm

HISS

Nej

BALKONG

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

Välbyggda takvåningar med tre sovrum och stora terrasser

Varmt välkomna till Costa Blancas Villamartin! Vi på HusmanHagberg erbjuder här ett högkvalitativt och smakfullt projekt av en byggherre som känd för sina väldesignade bostäder både på golfbanorna och på kusten.

Här byggs ett komplex om 4 våningar med lägenheter som har 2-3 sovrum. Lägenheterna har alla terrasser och uteplatser som vetter mot syd. Här har byggherren tänkt till och lagt stor vikt i luftiga ytor med smakfulla materialval av hög standard och detaljerna. I priserna ingår garageplats med förråd, golvvärme i badrummen, elektriska jalusier i vardagsrummet och SmartHomesystem inkl larm.

Köper man innan 31/12-2019 så ingår alla vitvaror inklusive tvättmaskin, diskmaskin, kyl/frys, spis/ugn och installation av A/C via ventiler.

I bostadsområdet finns ett insynsskyddat och lummigt poolområde.

Byggytor mellan 70 - 87 kvm
Terrasser mellan 17 - 134 kvm
Trädgårdsytor mellan 43 -144 kvm
Takterrasser om 42 kvm

Beräknad färdigställande våren 2019

Priser från 179.000 Euro (Lägenheter med balkonger eller trädgårdstäppor)
Priser från 293.000 Euro (Etagelägenheter med takterrasser)

Ett liv och boende i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicanteprovinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Orihuela Costa erbjuder härliga stränder och fantastisk golf:
Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand3,5 km
Avstånd till centrum2,1 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav3,5 km
Avstånd till shoppingcentrum2,1 km

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED36B67E71504441108B368F54F87B221C
MEDE4072FAFC3FC4CC7BF78C1DBB29AAC74
MED04358DB1AE4548FEA425B0AA8660C0EE
MED9BC927903BE746B29B5A9B734A61826A
MED5A8FD967AF734B0CAA7816EAA440C0DA

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Soleil

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

72 kvm

HISS

Nej

BALKONG

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

72 kvm

Lägenhet

PRIS

179 000 €

Karta

Villamartin

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

© 2022 HusmanHagberg