230
MED237FFB08AEC543FBBB12FF486C095625

Trevligt radhus i Mil Palmeras

Mil Palmeras, Orihuela Costa

Trevlig radhus i Mil Palmeras

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerH395
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta68 kvm
Byggår1982
HissNej
ParkeringPå gatan
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa
EnergideklarationUtförd
EnergiklassG

Pris: €168,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till detta fina radhus som ligger precis vid havet i Mil Palmeras. Bostaden som byggdes i början av 80 talet har en boyta om ca 68 kvm och en härlig takterrass med en slående utsikt över havet.

Vi välkomnas in i ett vardagsrum som ligger i direkt anslutning till det öppna barköket som är fullt utrustat. I vardagsrummet finns en soffgrupp och en separat matplats för fyra personer.
Trappan upp tar oss till två rymliga sovrum och ett badrum. Båda sovrummen har tillgång till balkonger. Vidare upp har vi en stor takterrass där det finns gott om plats.

Precis utanför bostaden finns all typ av närservice man kan tänkas behöva och ner till havet promenerar man på bara några minuter.

Mil Palmeras är en naturskön by vars namn på spanska betyder de tusen palmerna, vilket stämmer överens med de rika grönområdena som finns runtomkring byn. Byn är belägen på Spaniens östra kust i distriktet Alicante och angränsar till Torre de la Horadada, en lite större by som ligger cirka 5 km bort. För dig som vill göra en utflykt till en större stad finns närliggande Torrevieja, som förutom sina välkända viner har mycket att erbjuda och är belägen 15 km norrut.

Fastighetsskatt (IBI): 232 euro/år
Byggår: 1982

Kontakta oss för mer information eller för att boka visning

I närheten

Avstånd till strand0.2 km
Avstånd till flygplats60 km
Avstånd till mataffär0.4 km
Avstånd till hav0.2 km
Avstånd till shoppingcentrum10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
68 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1982
Energideklaration
Utförd
Energiklass
G

Karta

Mil Palmeras Orihuela Costa

Trevlig radhus i Mil Palmeras

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg