230
MED71787F5EA80D4204A8DF214590AB8A7D

Exklusiva villor med generös takhöjd, privat pool och parkering

Nyproduktion

Dona Pepa, Rojales

Exklusiva villor med generös takhöjd, privat pool och parkering

Fakta

TypVilla
ReferensnummerResidential Ateka, Villa Ivory
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta141 kvm
Tomt312 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass50 kvm
EnergideklarationUtförd
EnergiklassB

Pris: €388,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till dessa fristående villor med modern design och privat pool i Dona Pepa som är färdigställda och redo för inflyttning.

Här finns det ett ljus och rymligt vardagsrum med plats för den större sällskapsdelen och en öppen planlösning till det välplanerade köket med gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Det finns en stor takterrass med plats för solstolar och loungemöbler om så önskas. Den privata tomten har ett soligt läge och även den plats för sällskapsdel och sittgrupp. Privat parkeringsplats.

I närhet finns det flertalet trevliga restauranger och affärer. Det är också nära till golfbanor samt Medelhavet och de fina stränderna.
Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Priser från 388 000 euro (plus skatt)
Planerat färdigställande: inflyttningsklartI TORREVIEJA finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

I närheten

Avstånd till strand8.5 km
Avstånd till flygplats53 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav8 km
Avstånd till sjukhus10 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
141 kvm
Byggnad
Energideklaration
Utförd
Energiklass
B
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
312 kvm

Karta

Dona Pepa

Exklusiva villor med generös takhöjd, privat pool och parkering

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg