230
MED852FD29F7F9D4734A1C9C4DB95F55516

Radhus i två plan med stor takterrass och trevligt läge

San Pedro del Pinatar

Radhus i två plan med stor takterrass och trevligt läge

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerH236
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta91 kvm
Byggår2004
HissNej
ParkeringI garaget
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa

Pris: €145,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till detta radhus som ligger i charmiga San Pedro del Pinatar, söder om Torrevieja. Radhuset är ca 91 kvm är fördelat över två plan och har en solig takterrass om nästan 50 kvm där det finns plats för både solstolar och loungemöbler.

Vi välkomnas direkt in i vardagsrummet där det finns gott om plats för både soffgrupp och separat matplats. Köket är avskilt men ligger i anslutning till vardagsrummet. Intill köket finns en täckt patio. På detta plan hittar vi ett av de tre sovrummen och ett badrum.

Trappan upp tar oss till de övriga två sovrummen och ytterligare ett badrum. Från båda sovrummen på övre plan kommer man ut till balkongen. Den privata takterrassen har en fin utsikt över hela området.

Fastighetsskatt (IBI): 380 euro/år
Byggår: 2004

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

San Pedro del Pinatar är en fiskestad som ligger vid en naturlig lagun på spanska solkusten Costa Calida och har cirka 24 000 invånare. Varje år lockar staden till sig tusentals av turister och det finns ett stort utbud av affärer samt nödvändigheter som apotek, bank och postkontor. För dig som vill göra en längre utflykt, så ligger storstaden Alicante 78 kilometer bort, ett populärt turistmål som har mycket att erbjuda. Från San Pedro del Pinatar till Alicante flygplats är det cirka en timmes bilfärd och det finns även bra busskommunikationer mellan orterna. Bergen som omringar San Pedro del Pinatar skyddar staden mot de kalla vindar som kommer norrifrån vilket ger milda vintrar, något som är väldigt populärt bland svenskar.

I närheten

Avstånd till strand1.6 km
Avstånd till flygplats6 km
Avstånd till mataffär1.3 km
Avstånd till hav1.6 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
91 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2004

Karta

San Pedro del Pinatar

Radhus i två plan med stor takterrass och trevligt läge

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg