230
MED1CE7AB4321B144E7A1511166EBA7128C

Rymligt radhus med chans att bli ett drömboende på central adress

Torrevieja Stad, Torrevieja

Rymligt radhus med chans att bli ett drömboende på central adress

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€253
TypRadhus
ReferensnummerH329
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta129 kvm
Byggår1980
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €184,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till detta rymliga radhus med en stor uteplats på central adress i Torrevieja. Här finns fem sovrum och två badrum samt en stor yta utomhus. Här bor du nära centrum med sitt stora utbud av restauranger, affärer och caféer men också hamnen, Medelhavet och fina stränder. I Torrevieja finns goda kommunikationer med buss samt flygbuss till flygplatsen i Alicante.

Huset är ca 129 kvm och det finns fem rum varav fyra sovrum, två badrum och stora ytor utomhus med gott om plats för sittgrupper.

Fastighetsskatt (IBI): ca 253 euro/år
Byggår: 1980
Energicertifikat: Pågående

Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till flygplats46 km
Avstånd till mataffär0.45 km
Avstånd till hav0.65 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
129 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1980
Energideklaration
Beställd

Karta

Torrevieja Stad

Rymligt radhus med chans att bli ett drömboende på central adress

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg