MEDC1FF5AD7F10F4FE8923B36AD9152D7A2

Radhus med spansk charm, uteplats och fruktträd i Altos del Limonar

Torrevieja

Radhus med spansk charm, uteplats och fruktträd i Altos del Limonar

Fakta

Samfällighetsavgift€240
TypRadhus
ReferensnummerH435
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta42 kvm
Byggår2000
HissNej
ParkeringPå gatan
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationUtförd
EnergiklassG

Pris: €79,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till detta radhus som byggdes i början av 2000 talet. Radhuset är ca 42 kvm och här finns två-tre sovrum och ett badrum. Vi välkomnas in i ett vardagsrum där det finns en tvmöbel, soffgrupp och en separat matplats för 4–6 personer. Barköket som ligger i direkt anslutning är fullt utrustat. På takterrassen har vi en fin utsikt över hela området här finns även ett extra förråd.

Precis intill bostaden hittar vi ett trevligt poolområde och till shopping och restauranger är det endast 5–10 minuter med bil.
Är du på jakt efter ett drömboende i Spanien, kan staden Torrevieja vid kusten Costa Blanca vara ett alternativ för dig. Här kan du njuta av sol och bad under större delen av året. Staden har cirka 102 000 invånare och ligger ungefär 50 kilometer söder om Alicante flygplats. Därifrån kan du enkelt ta dig in till staden med taxi eller bil.

Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad): 240 EUR/år
Byggår: 2000

Kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning vi finns här för dig.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till strand4.5 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär1.8 km
Avstånd till hav4.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1.8 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
42 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2000
Energideklaration
Utförd
Energiklass
G

Karta

Torrevieja

Radhus med spansk charm, uteplats och fruktträd i Altos del Limonar

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg