230
MED18B5448A85A142C79440602A989B1E81

Modern och populär nyproduktion med fantastiskt gemensamt område och fint läge

Nyproduktion

Playa Flamenca, Orihuela Costa


PRIS200 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Flamenca VIllage

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

1

BYGGYTA

103 kvm

TOMT

13 kvm

BYGGÅR

2021

HISS

Ja

PARKERING

Parkeringsmöjligheter

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

Nej

Modern och populär nyproduktion med fantastiskt gemensamt område och fint läge

Varmt välkommen till fas två av populära Flamenca Village, belägen nära havet i charmiga och trevliga Playa Flamenca.

Detta projekt består av totalt 126 lägenheter. Lägenheterna på markplan har trevliga terrasser samt en mindre trädgårdstäppa. Lägenheter någon våning upp har balkonger och etagelägenheter har privata takterrasser med magisk havsutsikt.
Detta är ett fantastisk läge nära medelhavet och all tänkbar service.

Ägarna till bostäderna har även tillgång till ett stort gemensamt grönområde om ca 17.000 kvm inklusive fyra pooler varav en är uppvärmd. För de små finns tre barnpooler varav en är uppvärmd. Här finner vi även sex uppvärmda jacuzzis att njuta av.

Lägenheterna har rymliga vardagsrum med utgång till den privata terrassen eller balkongen. I köket finns en bardisk och det är öppen planlösning gentemot vardagsrummet. Från köket når man en patio/tvättstuga. Badrummen levereras med värmegolv och A/C är förinstallerad.

Till samtliga lägenheter ingår privata parkeringsplatser.

Planerat färdigställande: från Juli 2021
Priser från 195 000 EUR (plus skatt).

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Ett liv och boende i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicanteprovinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Orihuela Costa erbjuder härliga stränder och fantastisk golf:
Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

I närheten

Avstånd till strand0,75 km
Avstånd till centrum0,15 km
Avstånd till mataffär0,15 km
Avstånd till hav0,75 km
Avstånd till shoppingcentrum0,7 km

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED18B5448A85A142C79440602A989B1E81
MEDD3323ECDEBD74853B38601182F76BA85
MEDE8A0178C483348FE94DB7458A340385C
MED763BDCEA5E63479FBA860FCB5D1FB7E9
MED50795DCE90C24B0D8DF88C20FB5855A9

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Flamenca VIllage

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

1

BYGGYTA

103 kvm

TOMT

13 kvm

BYGGÅR

2021

HISS

Ja

PARKERING

Parkeringsmöjligheter

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

Nej

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

1

BYGGYTA

103 kvm

Lägenhet

PRIS

200 000 €

Byggnad

BYGGNADSÅR

2021

Tomt

AREAL

13 kvm

Karta

Playa Flamenca

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2022 HusmanHagberg