Digital bostadsvisning

Välkommen på digital visning!

Hos oss är du som kund alltid i fokus. Vårt mål är att erbjuda en bred mäklartjänst med hög kvalitet och vi jobbar därför med att ligga i digital framkant. Vi vill gärna träffa dig digitalt nu, då resor och möten i verkliga livet är begränsade. På så vis kan du fortsätta att drömma om och planera för ett bostadsköp i Spanien.

Digital visning gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden genom t. ex. FaceTime eller WhatsApp. En digital visning bör ses som ett komplement till den fysiska visningen och om du känner att bostaden är av intresse kontaktar ni mäklaren för att planera in en visning på plats i Spanien.

Så här fungerar det:

  • Vid din intresseanmälan på önskad bostad anger du önskemål om digital visning eller vid din kontakt med den ansvariga mäklaren.
  • Den ansvariga mäklaren bokar upp en individuell digital visning för önskad bostad. Observera att samtliga bostäder inte har möjlighet till digital visning.
  • Mäklaren kommer på utsatt tid kontakta er med ett videosamtal från bostaden där nu er video-visning kan börja, ni kan självklart ställa frågor under samtalet.

Kontakta ditt lokala mäklarkontor för mer information, tillsammans hittar vi en lösning som fungerar för dig.

Övriga tjänster

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2307