Bli kontaktad, klicka här!

Mazarrón

Ett liv och boende i Mazarrón

Mazarrón ligger i regionen Murcia i sydöstra Spanien på den kuststräcka som kallas Costa Calida. Det är en mysig stad med cirka 35 000 invånare. Här kan du njuta av ett medelhavsklimat och härligt väder året runt. I området finns en 35 kilometer lång kustlinje bestående av klart vatten och de mäktiga Bolnuevo erosionerna - skulpturer som formats av vatten och vind. Staden ligger endast 60 kilometer från Murcia flygplats. Därifrån är det enkelt att ta sig till Mazarrón med bil, taxi eller buss. För den som vill besöka en större stad med lite mer liv och rörelse är det inte långt vare sig till Cartagena eller Murcia som ligger 50 kilometer respektive 100 kilometer bort.

Köpa bostad i Mazarrón

För dig som är intresserad av att köpa bostad, eller kanske bara är nyfiken på lägenheter till salu i Spanien, är Mazarrón en stad du inte får missa. Området har en spännande historisk miljö som är väl värd att upptäcka. Staden erbjuder närhet till både berg med vackra vandringsleder och härliga stränder. För den som tycker om att spela golf finns det flera stora golfbanor i området till exempel Camposol Golf. Gillar du sol och bad så finns det en lång kustlinje med klart vatten. Här finns både sand- och stenstränder, där vattentemperaturen är varm året runt. För barnfamiljer finns Skandinaviska skolan i Costa Blanca, 88 kilometer bort. Klicka här för att se aktuella objekt till salu!

Mazarrón är rikt på historia, vacker natur och fina stränder

Mazarrón är ett viktigt naturområde med en lång sträcka av obebyggd medelhavskust. Ett flertal vandringsleder ger dig möjligheten att promenera längs den fantastiska kustlinjen och se de olika stränderna. De olika hamnarna i området erbjuder uthyrning av vattenskidor och fiskeutrustning. Vid Puerto de Mazarrón börjar Playa de Bahía, en 19 kilometer lång strand med närhet till restauranger och barer. Stranden ligger i skydd av en vågbrytare, i det grunda vattnet kan du ta en tur med kanot eller pedalbåt. Några kilometer väster ut nära Punta Cueva ligger en annan strand som heter Gredas de Bolnuevo där du kan besöka de berömda sandstenskulpturerna som vind och vatten format under tusentals år. Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du ska köpa bostad i Mazarrón!