Villajoyosa

Villajoyosa

Altea

 • Avenida de l'Albir, 31, 03581 El Albir, L'Alfàz del Pi'
Öppettider
 • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

 • Avenida de l'Albir, 31, 03581, El Albir, L'Alfàz del Pi', Alicante, Spanien

 • Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 0927 och i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 1055. Vårt företag är också certifierade enligt ISO9001.

  Att leva och bo i Villajoyosa

  Villajoyosa har en femton kilometer lång kustlinje, cirka 10 kilometer från Benidorm och 32 kilometer från staden Alicante. Det tar endast tjugo minuter att ta sig hit från Alicante flygplats och det finns mycket bra bussförbindelser. En populär turistattraktion för matälskare är La Vila Gastronómica som återkommer varje månad med ett nytt kulinariskt tema. Staden är även känd för sin chokladindustri. Villajoyosa är en mindre stad som har behållit sin charm samtidigt som den har alla nödvändigheter att erbjuda som apotek, post och bank. Staden har många sevärdheter och fler och fler upptäcker denna stad, ett autentiskt paradis som har allt att erbjuda med en temperatur runt 19 grader året runt.

  Köpa villa eller lägenhet i Villajoyosa

  Den gamla delen av Villajoyosa är känd för sina färgglada hus, kullerstensgator och sina arkeologiska upptäckter som sträcker sig tillbaka till bronsåldern. Det finns ett promenadstråk kantat av restauranger och barer med både lokala- och internationella rätter. Är du intresserad av att köpa bopstad här så har vi både hus och lägenheter till salu. Det finns ett stort utbud av nyproduktion i Villajoyosa där du som köpare skulle vara den första att flyttar in. Många som väljer detta område har golf som intresse och de fina golfbanorna i åtanke. Med fler golfklubbar, som Las Rejas och Puig Campana Golf, att välja mellan är detta ett paradis för golfälskaren. För de som vill njuta av solen finns det otaliga stränder med fint vatten och ren vit sand.

  I Villajoyosa har du nära till golf, stränder och bad

  Distriktet Valencia har något för alla. Längs med den långa kustlinjen i Villajoyosa finns 15 stränder som varje dag lockar till sig solälskare. Sedan generationer tillbaka har staden sakta vuxit fram från en liten fiskeby, känd för sin expertis på skaldjur och med en fiskmarknad som endast säljer lokal fisk till bra priser. Det finns även organiserade fiskeupplevelser för grupper, dessa bokas i förväg. För chokladälskare är Valor chokladmuseum är ett annorlunda och populärt museum väl värt ett besök. Ruinerna av murar och vakttorn som invånarna byggde upp för att skydda staden mot pirater finns kvar att beskåda än i dag. Villajoyosa är det ideala valet för den som vill ha tillgång till mycket sevärdheter, golf, bad och stränder. Välkommen att kontakta oss för mer information när du ska köpa bostad i Villajoyosa!

  Bostäder till salu i Villajoyosa

  Senast inkommet Villajoyosa