Costa Calida

Välkommen till HusmanHagberg på Costa Calida.

Hitta ditt drömboende på Costa Calida

Costa Calida

Costa Calida kallas i folkmun ”Den varma kusten”. Den har med sitt välkänt hälsosamma och varma klimat blivit ett populärt resmål och boplats för många. Här återfinns vacker natur med både skog, berg, frukt- och grönsaksodlingar samt många fina stränder. Den omväxlande naturen erbjuder något för alla smaker.

Ett landmärke är den stora saltvattenlagunen Mar Menor som skiljs från Medelhavet genom La Manga, en 22 km långsmal landtunga. La Manga är en stillsam oas som lever upp i full blom under sommarhalvåret.

Runt Mar Menor har andra fina byar växt fram och alla är väl värda ett besök. För att nämna några så är Los Alcazares, Cabo de Palos, San Pedro del Pinatar och Mar de Cristal kanske de mest populära.

Costa Calida erbjuder något för alla. Här finns storstadspuls och universitetsliv. Den som vill ha lugn söker sig till de vackra byggnaderna och den äldre arkitekturen. För den som vill uppleva gamla traditioner så finns det att hitta i Murciaregionen, här återfinns bl.a. den historiska hamnstaden Cartagena.

Costa Calida är en aktiv kust, här finns flera fotbolls- och basketlag för den som gärna tittar på sport. För den golfintresserade finns flera välskötta och spännande golfbanor.

Våra områden

Senast inkommet Costa Calida

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2307