Torreblanca

Torreblanca

Fuengirola

 • Oasis Business Center, 29602 Marbella
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

 • Oasis Business Center, 29602 Marbella, Spanien

  Ett liv och boende i Torreblanca

  Torreblanca är ett mycket populärt bostadsområde som ligger öster om Fuengirola centrum och som har Los Boliches och Los Pacos som närmaste grannar i kommunen. Torreblanca når man enkelt via Malagas flygplats som ligger endast 20 minuters bilväg bort. Det går att resa till och från Malaga City och flygplatsen med tåg från Torreblanca. Det är ett lugnt område men samtidigt bara ett par minuters bilfärd från pulsen i Fuengirola och den underbara strandpromenaden Paseo Maritimo. Merparten av bebyggelsen är villor och radhus men här finns också många fina lägenheter. Om ni är intresserade av att köpa hus eller lägenhet i området har vi flera spännande objekt till salu.

  Köpa villa eller lägenhet i Torreblanca

  I Torreblanca finns en uppsjö av aktiviteter att ta del av, utöver strandliv och goda middagar på populära restauranger. Det kuperade området ovanför kustvägen består till största delen av villor inbäddade i lummig grönska. Här har man nära till fantastiska golfbanor, som Golf Torrequebrada, och även till kustvägen som leder in till Fuengirolas centrum där Svenska Skolan erbjuder förskola, grundskola och gymnasieutbildning. Nära strandpromenaden finns ett större utbud av nyproducerade bostäder, men även äldre lägenheter med spansk charm. Många med slående utsikt över det glittrande havet. En lägenhet eller villa i Torreblanca är en god investering för den som vill bosätta sig, permanent eller periodvis, i en internationell ort med tillgång till alla bekvämligheter.

  I Torreblanca har du nära till stränder, golf och friluftsliv

  Spaniens solkust, Costa del Sol, har länge varit en populär plats för svenskar oavsett årstid. Här njuter man av golf, shopping och strandliv och tar del av den spanska livsstilen som garanterat höjer livskvaliteten. Varma vårvindar bjuder in till sena middagar på Torreblancas många restauranger och sommartid svalkar Medelhavet skönt. Mellan december och maj är det möjligt för snöfantasten att njuta av skidåkning i Sierra Nevada, Europas sydligaste skidort, som ligger naturskönt till med sina 115 backar. Reser man från Marbella eller Torreblanca tar bilfärden hit drygt två timmar. Torreblanca är den ultimata orten att bo på för den som vill kunna ta del av diverse aktiviteter och upplevelser som passar både stora och små.

  Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när ska köpa bostad i Torreblanca!

  HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579

  © 2023 HusmanHagberg - v.2306