Costa Tropical

Välkommen till HusmanHagberg på Costa Tropical.

Hitta ditt drömboende på Costa Tropical

Som det låter på namnet så är Costa Tropical en kuststräcka med subtropiskt klimat. Kusten är c:a 80 km lång och kännetecknas av långa varma somrar och korta milda vintrar. Klimatet gör att området har perfekta förutsättningar för odlingar. Här odlas många grönsaker och frukter bl.a. Cherimoya, en frukt med ett speciellt utseende och karaktäristisk smak, värt att prova på plats. Att det är ett område men många odlingar återspeglas i maten, här är det mycket grönsaker och frukt blandat med fisk och skaldjur samt lokala köttprodukter.

Costa Tropical erbjuder vackra stränder och mysiga undangömda badvikar. Här finns många äldre städer och byar som för med sig mycket historia. En plats bland många att besöka är Salobrena, i folkmun kallad ”Den vita byn”. För den som vill blanda dagar på stranden med skidåkning och vandring så ligger Sierra Nevada en kort bilresa inåt landet.

Våra områden

Senast inkommet Costa Tropical

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2420