Exceptional Living

Att presentera de riktigt exklusiva bostäderna är en alldeles speciell utmaning. Det krävs insikt, erfarenhet och verktyg för att nå rätt personer på rätt sätt. Därför har vi på HusmanHagberg utvecklat tjänsten Exceptional Living.

Exceptional living är samlingsnamnet på de allra finaste hemmen vi erbjuder i Spanien. Oftast ligger prislappen betydligt högre än genomsnittet men en Exceptional Living-bostad behöver inte vara stor. Det kan vara allt från en genuin gård i unikt läge på landet till en lyxig lägenhet i staden, eller en villa på bergssluttningen vid havet. Gemensamt är att bostäderna är unika och att det krävs träffsäkerhet för att hitta rätt köpare.

Vill du veta mer om den här tjänsten?

Kontakta någon av våra mäklare så får du värdefulla råd utifrån just din situation

Funderar du på att sälja din bostad?

Låt oss kontakta dig!

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Övriga tjänster

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v 2.42.4