Get contacted, click here!

Trevligt parhus med havsutsikt

Punta Prima , Orihuela Costa
Price
169 900 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 83 sq.m.
meeting_roomRooms: 4 of which 3 bedroms
wcBathrooms: 2
homeType: Townhouse
poolPool: Gemensam på området
airline_seat_flatTerrace: Yes
euro_symbolCommunity fee: 330 EUR
directions_carParking: På gatan
: E
receiptReference: H250

Property description

Varmt välkommen till detta mycket välskötta radhus med tre sovrum och två badrum beläget i Punta Prima strax söder om Torrevieja. En privat stensatt uteplats med ett soligt läge möter oss när vi öppnar entrén till bostaden.

Detta är en charmig och mycket välskött bostad ett fantastiskt läge. På behagligt avstånd från huset finns affärer, restauranger och caféer. Det charmiga radhuset har tre sovrum, gott om förvaring i inbyggda garderober och två helkaklade badrum. Vardagsrummet har en härlig öppen planlösning som ligger i direkt anslutning till det moderna fullt utrustade köket som renoverades för bara två år sedan. På nedre plan finns ett av de tre sovrummen och en gästtoalett.
Trappan upp tar oss till de övriga 2 sovrummen och ett helkaklat badrum. På den privata takterrassen har vi en underbar utsikt över området och vi skymtar havet som ligger på gångavstånd från bostaden. På terrassen finns även en jacuzzi för den som önskar ta sig ett dopp, vill man hellre svalka sig i poolen så finns den gemensamma poolen precis intill bostaden.

En stor fördel med att bo i Punta Prima, utöver den storslagna kustlinjen, är dess närhet till Alicante flygplats och avståndet till Torreviejas centrum. I området bor många svenskar och vill man som familj bosätta sig året runt finns denna möjlighet då barnen kan gå i skandinaviska skolan. Punta Prima är uppdelat i två områden som skiljs åt av väg N322.
På ena sidan finner man den slående kustremsan med både bostäder, shopping och restauranger. Den angränsande delen på motsatta sidan erbjuder både ett stort shoppingcentrum och flera lummiga bostadsområden med nyproduktion.

Fastighetsskatt (IBI): 285 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 330 euro/år
Byggår: 1999

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

Near the property

beach_accessDistance to beach 2.0km
wavesDistance to sea 2.0km
local_mallDistance to shopping mall 600m
local_airportDistance to airport 45.0km
local_hospitalDistance to hospital 3.0km

Images

Map

HitCounter