Get contacted, click here!

Rymliga villor med stor trädgård och privat pool

Dona Pepa , Rojales
Price
380 000 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 122 sq.m.
meeting_roomRooms: 4 of which 3 bedroms
wcBathrooms: 3
homeType: Villa
buildNew production: Yes
poolPool: Privat pool
airline_seat_flatTerrace: Yes (50 kvm)
zoom_out_mapPlot size: 305 m2
: B
receiptReference: Residential Ateka, Villa Aurora

Property description

Välkommen till dessa fristående villor med modern design och privat pool i Dona Pepa som är färdigställda och redo för inflyttning.

Här finns det ett ljus och rymligt vardagsrum med plats för den större sällskapsdelen och en öppen planlösning till det välplanerade köket med gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Det finns en stor takterrass med plats för solstolar och loungemöbler om så önskas. Den privata tomten har ett soligt läge och även den plats för sällskapsdel och sittgrupp. Privat parkeringsplats.

I närhet finns det flertalet trevliga restauranger och affärer. Det är också nära till golfbanor samt Medelhavet och de fina stränderna.
Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Priser från 380 000 euro (plus skatt)
Planerat färdigställande: inflyttningsklartI TORREVIEJA finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

Near the property

beach_accessDistance to beach 8.5km
wavesDistance to sea 8.0km
local_airportDistance to airport 53.0km
local_hospitalDistance to hospital 10.0km

Images

Floor plans

Map

HitCounter