Get contacted, click here!

Modern nyproduktion med charmiga detaljer och gemensam terrass

Torrevieja Stad , Torrevieja
Price
189 000 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 74 sq.m.
meeting_roomRooms: 4 of which 3 bedroms
wcBathrooms: 2
homeType: Apartment
buildNew production: Yes
poolPool: Gemensam
airline_seat_flatTerrace: Yes (8 kvm)
receiptReference: Intercosta Center

Property description

Varmt välkomna till denna moderna nyproduktion med charmiga detaljer och gemensam terrass i centrala Torrevieja. Lägenheterna har tre sovrum och två badrum samt en balkong i trevligt läge. Här bor du med närhet till havet, hamnen och fina stränder men också restauranger, caféer och affärer. I Torrevieja finns goda kommunikationer med buss och flygbuss till flygplatsen i Alicante.

Lägenheterna är välplanerade och har ett bra ljusflöde.

Priser från 149 000 euro (plus vat)

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

Near the property

beach_accessDistance to beach 700m
wavesDistance to sea 150m
local_airportDistance to airport 46.0km

Images

Floor plans

Map

HitCounter