Get contacted, click here!

Stor villa med insynsskyddat och lugnt läge samt pool i Nerja

Nerja Stad , Nerja
Price
498 000 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 146 sq.m.
meeting_roomRooms: 7 of which 3 bedroms
wcBathrooms: 3
homeType: Villa
poolPool: Privat
airline_seat_flatTerrace: Yes (36 kvm)
airline_seat_flatBalcony: Yes
zoom_out_mapPlot size: 186 m2
receiptReference: HN223

Property description

Varmt välkomna till denna villa som är belägen i en lugnare del av Nerja. Härifrån är man nära alla typer av närtjänster och service 2,5 km från Balcon Europa och 2 km från närmaste strand.

Villan är i behov av viss renovering och har en boyta om 146 kvm samt en tomt om 186 kvm. Här finns fyra våningar inklusive källarplan och bostaden disponeras enligt följande: Sju rum varav tre sovrum med A/C och tre badrum, ett stort kök och ett stort vardagsrum med skorsten. Här finns även en trevlig terrass med grill och utsikt över poolen.

Stor källare med mycket utrymme och ljusinsläpp. Källaren har möjlighet att disponeras som studio eller kanske separat lägenhet, eftersom den har två rum och även ett badrum med dusch och en dörr som går direkt till poolen och terrassen.

Fastighetsskatt: ca 700 euro/år
Energideklaration: pågående
Byggår: 199


Ett liv och boende i Nerja:
Längs med spanska solkusten, Costa Del Sol, finner man Nerja. Här pågår vardagen i ett något lugnare tempo och från det lokala centrumet går det att ta sig till många härliga stränder. Staden ligger tio mil från Malaga och flyger man in från Sverige nås orten enkelt via bil, buss eller tåg från Malagas flygplats. Nerja är beläget mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet, vilket skapar ett mikroklimat som bidrar till att temperaturen i området är något högre, jämfört med andra städer på solkusten. Den lokala bebyggelsen av hus är lägre i markhöjd, något som bidrar till ortens idylliska framtoning. Vi har flera villor och lägenheter till salu i Nerja om ni är intresserade av denna spanska pärla.

Köpa hus eller lägenhet i Nerja:
Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja:
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja.

Near the property

beach_accessDistance to beach 2.5km
wavesDistance to sea 2.5km
location_cityDistance to city center 2.5km
local_airportDistance to airport 65.0km

Images

Floor plans

Map

HitCounter