Mariana Grip

Hemma överallt i Nerja

Din mäklare i Nerja

Kontakta mig

Mariana Grip

Jag arbetar som mäklare och kontorschef på HusmanHagberg i Nerja. Sedan 2020 bor jag i El Penoncillo i Torrox, ca 5 km från Nerja. Att jobba som mäklare här ner i Spanien är för mig en möjlighet att få hjälpa andra uppfylla sina drömmar. Drömmen om ett eget boende i Spanien. Jag träffar dagligen människor från olika delar av Europa och alla kommer hit med positiv inställning och fulla av hopp. Finns det en bättre arbetsmiljö än så? 

Jag vill att alla mina kunder alltid ska känna att jag verkligen vill hjälpa dem hitta sitt drömhem. Ärlighet är viktigt för mig och det skapar en trygghet hos kunden som skapar tillit. Ju ärligare jag är desto mer vågar kunderna lita på vad jag säger och då blir kunden nöjd i slutändan. Jag vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss, att vi förhåller oss opartiska och alltid vill kundens bästa, vare sig kunden är en säljare eller en köpare. 

Att jag hamnade i Torrox var egentligen en ren tillfällighet men vi har inte ångrat en sekund. Torrox har ju Europas bästa klimat enligt Aemet, Spaniens motsvarighet till SMHI. Det är en väldigt fin och involverande stämning här och närheten till såväl hav som berg ger boendet lite extra guldkant. 

Mitt tips till dig som flyttar ner eller skaffar ett semesterboende - ta en lång söndagslunch varje vecka, precis som spanjorerna gör, men på olika platser. Uppe i en bergsby du aldrig varit, en annan stad eller strand. Utmaningen är att alltid åka till något nytt ställe för att på så sätt få upptäcka ännu mer av vårt vackra Spanien. 

Mariana Grip

Franchisee / Real estate agent

+46 725 870 077

mariana.grip@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn