Get contacted, click here!

Charmig studio precis invid havet i Nerja

Nerja Stad , Nerja
Price
135 000 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 25 sq.m.
meeting_roomRooms: 1
wcBathrooms: 1
homeType: Apartment
poolPool: Gemensam
receiptReference: HN236

Property description

Invid Nerjas fina strandlinje ligger denna charmiga studio.
Lägenheten är ligger i markplan och när du kliver in känner du dig direkt välkommen tack vare den öppna, luftiga och välplanerade ytan.
I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i form av en inbyggd garderob. Direkt till vänster i hallen finner vi badrummet som är utrustat med wc, dusch och tvättställ. Vidare in i bostaden hittar vi ett charmigt kök i gott skick. Köket och rummet har en öppen planlösning. Stora fönster släpper in ljus och ni befinner er bara några steg från havet.

Gemensamt poolområde i soligt läge.

Byggår: omkring 1970
Samfällighetsavgift (Comunidad): ca 500 euro/år
Energideklaration: Pågående

Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Near the property

beach_accessDistance to beach 20m
wavesDistance to sea 20m
location_cityDistance to city center 800m
local_mallDistance to shopping mall 24.1km
local_airportDistance to airport 72.0km

Images

Map

HitCounter