230
MED347D803E955443FC90BCE6C3C8268975

Lyxiga kedjehus med havsutsikt i Sierra Cortina

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Lyxiga kedjehus med havsutsikt i Sierra Cortina

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerNB086
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta103 kvm
Tomt289 kvm
Byggår2019
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass21 kvm

Pris: €385,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyinkommet projekt med nyproducerade kedjehus; oblockerad havsutsikt och imponerande design! Begränsat antal till salu! Missa inte chansen! INFLYTTNINGSKLART INOM 12 MÅN!

INTERIÖR

Nyproducerade lyxiga kedjehus med privat pool på ca 18m2, en byggyta på ca 103 m2 och en tomt på ca 289 m2. Man har oblockerad havsutsikt från villans övre plan och den består av tre sovrum och tre badrum. Vardagsrummet ligger i anslutning till det öppna köket, som är fullt inrett och utrustat. AC är för-installerat (inbyggt i väggarna) liksom alarm. De stora skjutdörrarna i glas som leder ut till terrassen inger mycket ljus. Det finns en parkeringsplats på tomten.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana0.3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
103 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2019
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
289 kvm

Karta

Finestrat Benidorm

Lyxiga kedjehus med havsutsikt i Sierra Cortina

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg