Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Altea

Välkommen till Altea!

Välkommen till mysiga Altea, en mycket känd ort med vita stenhus framför Medelhavet turkosa vatten. Altea är lite som spanjorernas alldeles egna Santorini. Staden ligger endast ca 45 min från Alicantes flygplats med bil. Flygplatsen kan även nås enkelt med buss eller tåg. Staden kännetecknas av de höga och grönskande bergen, dess mäktig natur och den fantastiska havsutsikten från klipporna.

Att hitta bostad i Altea

När du vill köpa eller sälja en bostad i Altea är du mer än välkomna att kontakta oss och våra erfarna mäklare. De flesta av oss som jobbar i Altea har bott i området under många år, vissa i större delen av sina liv. Vill du veta mer om att leva och bo i Altea är du välkommen att kontakta oss. I anslutning till Altea finner du även fler spännande områden som exotiska Albir. Från Albir kan du promenera längst med stranden in till Altea, La Nucia och Alfaz del Pi.

I Alfaz del Pi kan du hitta villor och radhus till förmånliga priser. Villajoyosa erbjuder vackra sandstränder och färgglada hus, endast ca 25 min från Alicantes flygplats. Som om inte detta vore nog ligger Calpe endast ca 20 min från Altea, ett område kanske mest känd för sin klippa Peñon de Ifach som är Spaniens minsta naturreservat.

Om vårt mäklarkontor i Altea

Vi har varit verksamma i Spanien sedan 2017 är experter på att identifiera det perfekta boendet för just dig. Med vår lokala kännedom, och engagemang, brinner vi för att hjälpa dig som kund. På kontoret talar vi flera språk, allt för att du ska känna dig trygg.

Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 0927 och i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 1055. Vårt företag är också certifierade enligt ISO9001. Kontakta oss när som helst om du funderar på att sälja eller köpa fastighet i området.

Besöksadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581 El Albir, L'Alfàz del Pi'
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581, El Albir, L'Alfàz del Pi', Alicante, Spanien

  • Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 0927 och i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 1055. Vårt företag är också certifierade enligt ISO9001.
  • Besök oss på

Våra bostäder

Träffa våra franchisetagare

Kontakta oss gärna om du har frågor om att köpa eller sälja en fastighet i Spanien.

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn