Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Altea

HusmanHagberg - din mäklare i Altea

Välkommen till mysiga Altea, en mycket känd ort med vita stenhus framför Medelhavet turkosa vatten. Altea är lite som spanjorernas alldeles egna Santorini. Staden ligger endast ca 45 min från Alicantes flygplats med bil. Flygplatsen kan även nås enkelt med buss eller tåg. Staden kännetecknas av de höga och grönskande bergen, dess mäktig natur och den fantastiska havsutsikten från klipporna.

Att hitta bostad i Altea

När du vill köpa eller sälja en bostad i Altea är du mer än välkomna att kontakta oss och våra erfarna mäklare. De flesta av oss som jobbar i Altea har bott i området under många år, vissa i större delen av sina liv. Vill du veta mer om att leva och bo i Altea är du välkommen att kontakta oss. I anslutning till Altea finner du även fler spännande områden som exotiska Albir. Från Albir kan du promenera längst med stranden in till Altea, La Nucia och Alfaz del Pi.

I Alfaz del Pi kan du hitta villor och radhus till förmånliga priser. Villajoyosa erbjuder vackra sandstränder och färgglada hus, endast ca 25 min från Alicantes flygplats. Som om inte detta vore nog ligger Calpe endast ca 20 min från Altea, ett område kanske mest känd för sin klippa Peñon de Ifach som är Spaniens minsta naturreservat.

Om vårt mäklarkontor i Altea

Vi på kontoret är experter på att identifiera det perfekta boendet för just dig. Med vår lokala kännedom, och engagemang, brinner vi för att hjälpa dig som kund. På kontoret talar vi flera språk, allt för att du ska känna dig trygg. Vi förmedlar nyproduktioner, lägenheter, villor och radhus så det finns något för alla! Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer!

Besöksadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581 L'Alfàz del Pi
  • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

  • Avenida de l'Albir, 31, 03581, L'Alfàz del Pi, Alicante, Spanien
  • Besök oss på

Våra områden

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg