230
MEDCA5C8CD35A7A4592A4D07EE7C05C5967

Lyxig villa nära stranden och stan

Calpe, Calpe

Lyxig villa nära stranden och stan

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH234
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum5
Byggyta420 kvm
Tomt894 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €1,109,000

Ansvarig mäklare

Denna villa med modern och unik design, har byggts i år, nära alla tjänster och mindre än 2 minuter från stormarknader och 10 minuters promenad från stranden. Det är en villa utformad så att ljuset kommer in i varje rum och byggt med de bästa materialen med garantier från 2 till 50 år.

INTERIÖR

Huset är fördelat över 3 våningar; På bottenvåningen finns ett vardagsrum med ett amerikanskt kök, ett sovrum och två badrum, varav ett av dem är en-suite badrum. Genom en glastrappa tar du dig till andra våningen där vi hittar två rum med två separata badrum. Genom de två rummen har du tillgång till en terrass på cirka 100 kvadratmeter med panoramautsikt över Ifach-klippan, saltgruvorna och havet. I källaren hittar vi ett stort garage och ett stort rum med olika möjligheter. På tomten hittar vi en stor pool på marknivå, flera terrasser, en minimalistisk trädgård med enkelt underhåll och en parkeringsplats för flera bilar. Bland annat har huset luftkonditionering, 2-glasade fönster, golvvärme, massivt träsnickeri, solenergi , vattentank och instanser som ger en känsla av rymlighet. Det är en unik möjlighet till ett lyxigt hus med utsikt över bergen, havet och saltsjön på Costa Blanca.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
5
Byggyta
420 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
894 kvm

Karta

Calpe Calpe

Lyxig villa nära stranden och stan

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg