230
MED13D0C2BFD80B4CF790C1F2E462FDCEA9

Nyproduktion, havsutsikt och infinity pool

Nyproduktion

Benidorm Town, Benidorm

Nyproduktion, havsutsikt och infinity pool

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€70
TypLägenhet
ReferensnummerNB094A
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta70 kvm
Våning22 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass20 kvm

Pris: €282,000

Ansvarig mäklare

Nyproducerade lyxlägenheter endast ca 500 m från stranden och med utsikt över Medelhavet och Benidorms skyline. I urbanisationen finns allt man kan önska sig till exempel gym, och spa med havsutsikt! Inflyttningsklart i slutet av 2021!

INTERIÖR

Lägenheterna har två till tre sovrum, två helkaklade badrum, ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp tack vare de stora skjutdörrarna i glas som leder ut till den rymliga terrassen, samt ett öppet kök i anslutning till vardagsrummet och en separat tvättstuga. Installation av AC (kall/varm) via kondukter. Det ingår en garageplats och ett förråd i priset. I urbanisationen som kommer att vara ett "gated community" med CCTV (säkerhetskameror) kommer det att finnas:

- Gemensamma grönområden med exotiska växter och palmer med bevattningsanläggning samt utemöbler i form av bänkar, och utomhusbelysning.

- Chill out: Area på ca 80 m2, bestående av cirkulär bar med bord, soffor och stolar i skuggan av en modern kupol utrustad med terrass.

- Uppvärmd pool och gym: På den 26: e och 27: e våningen (med dubbel takhöjd) kommer ett gym och uppvärmd pool på ca 60 m2 vara beläget. Installation av TV, tillgång till omklädningsrum och bastu. Det kommer även finnas träningsmaskiner.

- Multifunktionell terrass: gemensam terrass på första våningen med en ungefärlig yta på ca 65 m2, utrustad för audiovisuell plats för spel.

- Lekplats

- Idrottsområde: Två paddel-/tennisbanor som är inglasade samt en multisportbana.

- Simbassänger: Pool för vuxna: ca 400 m2, med innerbelysning med färgförändringar (LED), trappor med räcken, med tre torra områden för solstolar, våt ö och bänk inne i poolen. Grund barnpool, 98 m2, och tillgång till stranden, utrustad med en lekpark.

- 2 Jacuzzi: Med kapacitet för 6 personer.

Bredvid poolerna kommer det att finnas duschar, toaletter och lokaler för räddningspersonal och underhållsrum. Hela urbanisationen är funktionshinderanpassad.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum0.2 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.2 km
Avstånd till sjukhus0.5 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
70 kvm
Lägenhet
Våning
22 av 36, hiss finns
Pris
€282,000
Samfällighetsavgift/mån
€70
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Benidorm Town Benidorm

Nyproduktion, havsutsikt och infinity pool

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg