230
MED0F65E8BFC50A4A8688A86EDECE2E4838

Nyproducerade villor i modern stil i Albir

Nyproduktion

Albir, Albir

Nyproducerade villor i modern stil i Albir

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB120a
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta458 kvm
Tomt189 kvm
Byggår2021
HissNej
ParkeringJa
BalkongJa
PoolJa
Terrass192 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €635,000

Ansvarig mäklare

Moderna och högkvalitativa villor med den senaste designen. Villorna har mycket ljusinsläpp, och vardagsrummet har dubbel takhöjd, ett öppet kök i anslutning till sistnämnda. De är fördelade över en källare, tre våningar och en takterrass. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och tvättmaskin av märket SIEMENS eller liknande samt en bänkskiva i SILESTONE eller keramisk sten. Det finns ett separat tvättrum. AC (värme/kyla) är installerad via kanaler och badrummen har värmegolv och kranar av märket ROCA. Varje villa har en egen infinity pool och utöver detta ingår ett garage med plats för två bilar.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats62 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav1.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana1.3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
458 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
189 kvm

Karta

Albir Albir

Nyproducerade villor i modern stil i Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg