MED0CE641AEC1D34D3EA38C445EA50BD651

Här bor ni prisvärt och rymligt!

Nyproduktion

Murcia Stad, Murcia

Nyproducerade radhus i staden Murcia

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerLos Álamos de Molina
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum3
Byggyta132 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Priser från 134.000 euro: €134,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Njut av bekvämligheten av att leva nära storstaden Murcia i området Los Alamos de Molina. Det finns allt från 2, 3 och 4 sovrum och gemensam pool. Det ligger i ett lugnt bostadsområde nära till centrumet av Molina de Segura och har utmärkta kommunikationer med staden Murcia.

Molina ligger nära alla slags tjänster: skolor, apotek, hälsocenter och Virgen de la Consolación sjukhushet. Mycket nära detta projekt finns två stora köpcentrum: CC Condomina och CC Thader. Dessutom är vår samarbetspartner IKEA bara 10 minuter bort. Det finns också golfbanor, varav närmaste är Altorreal Golf Club, med 18 hål.

Radhus med 2, 3 och 4 sovrum med garage / källare med direkt tillgång till huset och ventilation och naturlig belysning. Dess rymlighet, tillsammans med den privata trädgården och bakgården, gör dessa hus idealisk. Husen har förinstallation av luftkonditionering och stora inbyggda garderober.

Priser från 134.000 euro

Välkomna ned på visning!

I närheten

Avstånd till hav33 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
3
Byggyta
132 kvm

Karta

Murcia Stad Murcia

Nyproducerade radhus i staden Murcia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg