Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet i gemytliga Nerja

Nerja , Nerja
Pris
244 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 97.94 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja (8 kvm)
directions_carParkering: På gatan
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HN222

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till denna lägenhet som är belägen i centrala Nerja!

Bostaden är i riktigt bra skick och säljs möblerad och har även nyligen renoverats. Härifrån är det endast 500 meter från Balcon de Europa och 500 meter från närmaste stranden. Här hittar man även många restauranger på gångavstånd.

Bostaden har fyra rum varav tre sovrum med luftkonditionering och bra ljusinsläpp. Ett fullt utrustat kök och ett badrum med hydromassagedusch. Bostaden har även en fin balkong med utsikt över en trevlig plaza (torg) där det finns några restauranger. I övrigt har bostaden en väldigt bra fördelning av utrymmen vilket gör det rymligt och luftigt.

Samfällighetsavgift: 40 Euro / Månad.
SUMA (Fastighetsskatt): 250 Euro / År.

Ett liv och boende i Nerja:
Längs med spanska solkusten, Costa Del Sol, finner man Nerja. Här pågår vardagen i ett något lugnare tempo och från det lokala centrumet går det att ta sig till många härliga stränder. Staden ligger tio mil från Malaga och flyger man in från Sverige nås orten enkelt via bil, buss eller tåg från Malagas flygplats. Nerja är beläget mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet, vilket skapar ett mikroklimat som bidrar till att temperaturen i området är något högre, jämfört med andra städer på solkusten. Den lokala bebyggelsen av hus är lägre i markhöjd, något som bidrar till ortens idylliska framtoning. Vi har flera villor och lägenheter till salu i Nerja om ni är intresserade av denna spanska pärla.

Köpa hus eller lägenhet i Nerja:
Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja:
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
location_cityAvstånd till centrum 500m

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter