Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Alicante

Välkommen till Alicante!

Letar du mäklare i Alicante? Då finns vi här för dig och vill vara ditt självklara val av mäklare. För oss på HusmanHagberg är det viktigaste att du som kund känner dig trygg genom hela köp- eller säljprocessen och att du känner att du får ett professionellt bemötande.

Vi hjälper dig gärna när du vill köpa din drömbostad, oavsett om det är en lägenhet i centrala Alicante, ett strandnära boende i San Juan eller ett åretruntboende i Santa Pola. Vi finns även här för dig om det blivit dags att sälja ditt hus eller lägenhet i Spanien.

Efter att i många år arbetat och bott i området känner vi till Alicante och dess omgivningar väl och vi delar gärna med oss av våra tips på var du hittar den godaste café con leche, vem som har det bästa utbudet och kunskapen om sin produkt i saluhallen och genvägen till stranden eller de mysiga promenadvägarna kring berget San Fernando.

Varför ska du köpa bostad i Alicante?

Alicante är en liten storstad med mycket charm. Här får du en inbjudande känsla av invånarna och här går det att upptäcka något nytt nästan varje dag. Är de inte en ny restaurang eller ett café så kan det vara en mysig gata i gamla stan (El Barrio) eller ett besök på den gamla teatern, Teatro Principal de Alicante.

Här finns ett stort utbud av fina stränder bland annat stadsstranden Postiguet i Alicante, eller den 6 km långa Playa San Juan som på mitten byter kommun och namn till Playa Muchavista eller fina Playa Carabassi. Från både Santa Pola och Alicante går färjor ut till den gamla piratön Tabarca, där det finns ett rikt djur- och växtliv. Det kristallklara vattnet passar perfekt för snorkling.

Önskar du lära dig mer om kultur och historia finns det mycket att upptäcka. Passa på att besöka den historiska saluhallen ”Mercado Central”, Castillo de Santa Bárbara med fantastisk utsikt eller det arkeologiska museet med intressanta utställningar.

För den fotbollsintresserade har Alicante ett eget fotbollslag, Hércules Club de Fútbol (Hércules CF) som spelar sina hemmamatcher på Estadio José Rico Peréz mitt i Alicante.

Alicante, en stad med goda kommunikationer

Till Alicante-Elche flygplats tar du dig enkelt från bland annat Arlanda och Landvetter, på strax under fyra timmar är du framme och det finnas vanligtvis flera flighter per dag att välja på. In till Alicante stad finns det en flygbuss som går dygnet runt, en enkelresa kostar 3,85 euro per person. Det är även möjligt att köpa reskassa och biljett med pensionärsrabatt. Det finns flygbuss till Arenales del Sol och Santa Pola. För dig som föredrar att hyra bil finns det fina bilvägar med bland annat kustvägen N-332 och den större motorvägen AP-7. I centrala Alicante finns goda parkeringsmöjligheter i många av de stora parkeringsgaragen.

Med start vid Plaza de los Luceros i Alicante finns spårvagn (TRAM) som tar dig norrut till El Campello och vidare till Benidorm och Denia men också inåt landet till Sant Vicente del Raspeig. Tågstationen har ett stort antal avgångar varje dag, bland annat till Valencia och Madrid.

Vi vill att du alltid känner dig välkommen att kontakta oss, så tveka inte att höra av dig om du behöver tips på en bra hantverkare eller en svensktalande bankkontakt.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Besöksadress

  • Calle Malaquita, 1B, 031 89 Orihuela
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09:30-17:00

Postadress

  • C.C Costa Zenia, Calle Malaquita 1B, 031 89, Orihuela, Alicante

  • Vi är registrerade i det officiella fastighetsförmedlingsregistret nr. RAICV 881, i det officiella kollegiet för fastighetsmäklare i Alicante API nr. 568 och som ANAI associate nr. 881.
  • Besök oss på

Våra bostäder

Träffa våra franchisetagare

Kontakta oss gärna om du har frågor om att köpa eller sälja en fastighet i Spanien.

Gabriel Karleving

Gabriel Karleving

Parental leave / Franchisee

API nº 568. ANAI nº 881. RAICV881.

Alicante

svdeen

Bli kontaktad av oss

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn