Bli kontaktad, klicka här!

Välplanerade lägenheter i stort inhägnat komplex

Arenales del Sol , Alicante
Pris
310 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 111.15 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: San Antonio

Objektsbeskrivning

Urbanisation San Antonio är ett bostadsområde med utsikt över Medelhavet, i en trevlig och skyddad miljö och med utmärkta kommunikationer.

Komplexet ligger i det trevliga området Arenales del Sol, med allt från vackra sandstränder till grönområde och restauranger och affärer.

När det gäller kommunikation ligger bostaden i en strategisk fördel: det ligger några kilometer från Alicante, Elche och Santa Pola, nära hamnen, tågstationer och 10 minuter från flygplatsen.

I närheten finns ett brett nätverk av sjukvårdstjänster med enkel tillgång till sjukhus, shoppingområden, nöjen och golfbanor.

Penthouse lägenheterna har en trevlig terrass på 71kvm och 123kvm, med pergola, grill, handfat, dusch och jacuzzi. Bottenvåningarna har en 50 till 95 kvm stor källare.

Garderober, säkerhetsdörrar, video intercom, förråd i källaren och underjordisk parkering med direkt tillgång till hiss. En idealisk plats att bo med alla bekvämligheter, omgiven av sol, hav och natur.

Bostadsområdet har över 24 000 kvadratmeter fritidsområden där ungdomar kan leka i en säker miljö. Det finns 4 simbassänger, ett med simlinjer, två paddlebanor och sportfält, omklädningsrum och trädgårdar. En idealisk plats att spendera fritiden sport eller njuta av med familjen!

Bilder

Karta

HitCounter