Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet med 3 sovrum, Torrevieja

Torrevieja
Pris
152 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 97 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: H220

Objektsbeskrivning

Välkomna till Costa Blanca och till populära Torrevieja!

Vi presenterar stolt denna strandnära lägenhet som är belägen i centrala Torrevieja och nära av Torreviejas hamn. Bostaden har en boyta om ca 97 kvm och en balkong i norrläge.

Bostaden har:
- Fyra rum varav tre sovrum med inbyggda garderober.
- Två badrum.
- Utrustat kök med en liten patio.
- A/C via konduktor.
- Säljs möblerad enligt inventarielista.

Härifrån tar det ca 5 min med gång till närmsta stranden i Torrevieja.

Samfällighetsavgift: 588 EURO / ÅR
Fastighetsskatt: (Suma) 400 EURO / År.

Ett liv och boende i Torrevieja:
Här kan du njuta av sol och bad under större delen av året. Staden har cirka 102 000 invånare och ligger ungefär 50 kilometer söder om Alicante flygplats. Därifrån kan du enkelt ta dig in till staden med taxi eller bil. I Torrevieja finns något för alla; här har du närhet till golfbanor och det finns även en bred kulturscen bestående av olika gallerier och utställningar. Om du längtar efter storstadspulsen kan du smidigt ta bussen till storstadsområdet Elche. Sträckan mellan platserna är cirka 30 kilometer lång och bussbiljetterna är inte särskilt dyra.

Köpa hus eller lägenhet i Torrevieja:
Oavsett om du vill köpa lägenhet eller satsa på nyproduktion av ett hus, hittar du säkerligen något i din smak i Torrevieja. Strax söder om staden ligger även Skandinaviska skolan, så att flytta hit med barn är inga problem. En stor fördel med att bosätta sig i staden är den erbjuder ett brett utbud av shopping och bra närservice, samtidigt som du har nära till ännu större städer. Som en kontrast till stadslivet kan du njuta av bad och sol på flertalet stränder i området. Den mest centrala stranden heter Playa La Cura och det finns även naturliga simbassänger i närheten. För golfintresserade rekommenderas golfbanor såsom Villamartin eller Golf El Saler.

Nära till golf, bad och shopping i Torrevieja:
I Torrevieja finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 300m
wavesAvstånd till hav 300m
location_cityAvstånd till centrum 0m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 4.7km
local_airportAvstånd till flygplats 42.0km

Bilder

Karta

HitCounter