230
MEDCDFF5356DC5E4F62AAFAF411878512A2

Här bor du centralt med allt du kan önska dig

Nyproduktion

Arenales del Sol, Alicante

Välplanerade lägenheter i stort inhägnat komplex

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerSan Antonio
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum3
Byggyta111.15 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €310,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Urbanisation San Antonio är ett bostadsområde med utsikt över Medelhavet, i en trevlig och skyddad miljö och med utmärkta kommunikationer.

Komplexet ligger i det trevliga området Arenales del Sol, med allt från vackra sandstränder till grönområde och restauranger och affärer.

När det gäller kommunikation ligger bostaden i en strategisk fördel: det ligger några kilometer från Alicante, Elche och Santa Pola, nära hamnen, tågstationer och 10 minuter från flygplatsen.

I närheten finns ett brett nätverk av sjukvårdstjänster med enkel tillgång till sjukhus, shoppingområden, nöjen och golfbanor.

Penthouse lägenheterna har en trevlig terrass på 71kvm och 123kvm, med pergola, grill, handfat, dusch och jacuzzi. Bottenvåningarna har en 50 till 95 kvm stor källare.

Garderober, säkerhetsdörrar, video intercom, förråd i källaren och underjordisk parkering med direkt tillgång till hiss. En idealisk plats att bo med alla bekvämligheter, omgiven av sol, hav och natur.

Bostadsområdet har över 24 000 kvadratmeter fritidsområden där ungdomar kan leka i en säker miljö. Det finns 4 simbassänger, ett med simlinjer, två paddlebanor och sportfält, omklädningsrum och trädgårdar. En idealisk plats att spendera fritiden sport eller njuta av med familjen!

I närheten

Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till hav0.4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
3
Byggyta
111.15 kvm
Lägenhet
Pris
€310,000

Karta

Arenales del Sol Alicante

Välplanerade lägenheter i stort inhägnat komplex

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg