230
MED3E5B94CDE8364205B9A50DCE59E2C0B0

Nya lägenheter i vackra Pilar de la Horadada

Nyproduktion

Pilar de la Horadada

Nya lägenheter i vackra Pilar de la Horadada

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerResidencial La Rambla Beach
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta62 kvm
Tomt58 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €140,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkomna till Costa Blanca och till genuina Pilar de la Horadada!

Här byggs nya bostäder i ett charmigt område med vita sandstränder och alla bekvämligheter inom 10 minuters bilavstånd. Du når en av de mest framstående stränderna i området genom en trevlig promenad i "Rambla" som tar dig direkt till "Playa de las Higuericas".

Här byggs 27 fastigheter, alla med 2 sovrum och 2 badrum. De flesta av dem vetter mot sydväst och alla har utsikt mot poolen. Lägenheterna på markplan har en trädgårdstäppa och etagelägenheterna har privata takterrasser. Utöver detta kommer även ett hus byggas i området med en boyta om 105 kvm och en tomt om 151 kvm med tre sovrum och två badrum.

I området kommer det finnas en gemensam pool och gemensamma grönområden.

Priser:
Markplan från 140.000 Euro.
Etagelägenheter från 160.000 Euro.
Huset kostar 198.000 Euro.

Beräknat klart 2020.

Att bosätta sig och leva i Pilar de la Horadada:
Pilar de la Horadada är en spansk by som ligger i Alicanteprovinsen. Här kan du njuta av spansk kultur, god mat och vackra stränder. Pilar de la Horadada är en bra utgångspunkt för den som vill upptäcka fler delar av Alicante och det tar endast 50 minuter med bil till Alicante flygplats. Den spanska staden Murcia ligger en kort bilresa bort och i närheten finns också den vackra hamnstaden Cartagena. I Pilar de la Horadada finns allt du behöver för en trevlig vistelse. Byn ligger nära havet och det finns en hel del shopping, restauranger och caféer runt om i området. Byn är ännu inte allt för populär bland turister, vilket betyder att du kan njuta av de vackra stränderna utan att behöva trängas.

Köpa hus eller lägenhet i Pilar de la Horadada:
Är du intresserad av att köpa lägenhet eller hus i Spanien kan Pilar de la Horadada vara något för dig. Byn har nämligen ett mycket bra geografiskt läge, du har inte bara nära till vackra stränder utan du har även nära till grönområden och fritidsaktiviteter. Dessutom har du allt du behöver i närheten såsom, matbutiker, apotek, banker, vårdcentraler, butiker, restauranger och även Skandinaviska skolan. Du som vill njuta av den spanska kulturen kan även gå på söndagsmarknaden som arrangeras varje vecka och för den golfintresserade finns den populära golfbanan Lo Romero enbart en kort bilresa bort. Överlag är det ett mycket fint område att bo i med vackra byggnader, fina gator och stora parker.

I Pilar de la Horadada har du nära till golf, stränder och shopping:
Väljer du att flytta till Pilar de la Horadada har du nära till att du behöver för att trivas. Du har nära till andra städer såsom Torre de la Horadada eller charmiga byar som El Mojón. Hit kan du åka för omväxlingens skull och njuta av vackra torg och långa strandpromenader. Det finns bra bussförbindelseler mellan orterna för dig som vill åka kommunalt. I El Mojón finns även museum för den kulturintresserade. Längs Calle Mayor, som är huvudgatan i Pilar de la Horadada, kan du strosa runt bland caféer, restauranger och butiker. Strax utanför staden finns den uttorkade floden Rio Seco och ett spektakulärt naturreservat som verkligen är värt ett besök.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand4.2 km
Avstånd till centrum1.2 km
Avstånd till hav4.2 km
Avstånd till shoppingcentrum1.2 km
Avstånd till golfbana2.9 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
62 kvm
Lägenhet
Pris
€140,000

Karta

Pilar de la Horadada

Nya lägenheter i vackra Pilar de la Horadada

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg