230
MED1A9B55F068D7432DB9FAF8827C418AC3

Nyproducerade markplanslägenheter och toppvåningar

Nyproduktion

Pilar de la Horadada

Nyproducerade markplanslägenheter och toppvåningar

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerLa Ramla Beach
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta62.12 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass57 kvm

Pris: €140,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till denna trevliga och moderna nyproduktion i charmiga Pilar de la Horadada, på den södra delen av Costa Blanca och på behagligt avstånd från vackra stränder.
Dessa bostäder byggs av en pålitlig byggherre som håller en hög standard och som vill bygga hem att längta till.

Det finns lägenheter med två sovrum och två badrum och en stor uteplats. Sedan finns det lägenheter på övre plan med två sovrum och två badrum samt en väl tilltagen takterrass om ca 78 kvm. Här finns chansen att vara med från början och skapa ditt drömboende i Spanien. Alla bostäder att ett generöst ljusflöde och en luftig känsla.

Beräknat färdigställande: Oktober 2020

Markplanslägenheter - Priser från 140 000 euro
Övervåningar - Priser från 160 000 euro
Duplex - Pris från 198 000 euro

Välkommen på visning med oss på HusmanHagberg.

Närliggande Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

I närheten

Avstånd till strand4 km
Avstånd till flygplats63 km
Avstånd till hav4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
62.12 kvm
Lägenhet
Pris
€140,000

Karta

Pilar de la Horadada

Nyproducerade markplanslägenheter och toppvåningar

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg