230
MED206D5A8D17264D7B8F7630462136A2AD

Radhus med stor takterrass och privat pool

Nyproduktion

Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada

Radhus med stor takterrass och privat pool

Fakta

TypRadhus
Referensnummer3 Duplex Higuericas
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta103 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass46 kvm

Pris: €260,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Stilren nyproduktion med fantastiskt läge ca 150 meter från stranden i Torre de la Horadada. Här finns chansen att förvärva ett fantastiskt boende med tre sovrum, tre badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, en store uteplats med privat pool, balkong och en väl tilltagen takterrass.

Planerat färdigställande: december 2019
Priser från: 260 000 euro

Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

I närheten

Avstånd till strand0.15 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till hav0.15 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
103 kvm

Karta

Torre de la Horadada Pilar de la Horadada

Radhus med stor takterrass och privat pool

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg