230
MED8BB80032D73C49D1851363AA94BAF5F3

Magiska villor med pool invid fantastiska Las Colinas Golf Resort

Nyproduktion

Las Colinas Golf Resort, Orihuela Costa

Magiska villor med pool på fantastiska Las Colinas Golf Resort

Fakta

TypVilla
ReferensnummerMandarino
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta298 kvm
Tomt1055 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €625,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Dessa magiska villor har boytor från 298 kvm och erbjuder 3 sovrum, 2 badrum. Villorna är belägna på den välkända golfbanan Las Colinas Golf & Country Club.

När man stiger in i villan så finner man ett rymligt öppet kök, matsal och luftig vardagsrumsdel. De stora fönstren från terrassen ger massor av naturligt ljus och värme. Matsalen, vardagsrummet och sovrummet har direkt tillgång till den stora terrassen i söderläge, där du även har den privata poolen.

I priset ingår alla vitvaror (BOSCH), elektriska jalusier, golvvärme i badrummen, pool, A/C samt lamppaket (Inomhus och utomhus).

Villorna är byggda av högkvalitativa material. De villorna som är i söderläge är byggda på stora tomter från 1.002 kvm till 2.129 kvm och de har alla utsikt över grönt medelhavsmiljö. På några av dessa villor har man även möjlighet att lägga till en källare och solarium.

Las Colinas Golf & Country Club ligger i en dal på 330 hektar, nära havet, med en 18-håls golfbana som löper genom den. Detta är en miljövänlig utveckling med låg bostadsintensitet, som blandar sig i omgivningen. Här har ni det perfekta platsen att fly till och koppla av med 200.000 kvadratmeter vacker natur med natursköna promenader genom inhemska floror, apelsin och citronlundar.

Golfbanan är rankad bland de bästa orterna i Spanien och har röstats som Spaniens bästa golfbana av World Golf Awards ™ och Spaniens ledande villaort av World Travel Awards ™ både 2015 och 2016.
Bostäderna erbjuder ett brett utbud av även andra sportanläggningar. Tennis och paddelbanor samt ett fullt utrustat gym vid klubbhuset.

Golfbanan är bara 10 min från det mycket populära köpcentret Zenia Boulevard med bil.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand6 km
Avstånd till centrum4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
298 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1055 kvm

Karta

Las Colinas Golf Resort Orihuela Costa

Magiska villor med pool på fantastiska Las Colinas Golf Resort

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg