MED3D6317F26F9A446B8BFB87DA2A3ABA32

Byggnad med renoveringsbehov i genuina kvarter

Alicante Stad, Alicante

Byggnad med renoveringsbehov i genuina kvarter

Fakta

TypVilla
ReferensnummerS239080
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta186 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €110,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna byggnad som är en väldigt bra chans att göra en investering i ett trevligt och autentiskt område i Alicante stad. Här hittar du ett hus med ett stort garage som rymmer minst fyra bilar. Du tar trappan upp och där hittar du en lägenhet som har varit orörd under de senaste 10-15 åren och har stort behov av renovering. Idag finns här två sovrum, ett litet kök, stort vardagsrum och ett badrum. Du har också en terrass och förråd. Så missa inte denna stora chans att investera.

Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.

Kontakta oss för med information eller för att boka en visning.

I närheten

Avstånd till strand3.3 km
Avstånd till flygplats14 km
Avstånd till hav3.3 km
Avstånd till golfbana7.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
186 kvm

Karta

Alicante Stad Alicante

Byggnad med renoveringsbehov i genuina kvarter

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg