230
MEDEF8F4CC671E747B590271FA735228614

Nya lägenheter i San Pedro

Nyproduktion

San Pedro del Pinatar

Nya etageägenheter i San Pedro del Pinatar

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerVillamar Apartments
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta72.29 kvm
HissNej
Balkong8 kvm
PoolJa
Terrass67 kvm

Pris: €159,950

Ansvarig mäklare

Varmt välkomna till San Pedro del Pinatar och till detta nyproduktionsprojekt

Här byggs åtta lägenheter, fyra på markplan med uteplatser och fyra etagelägenheter med privata takterrasser om 67 kvm. Alla lägenheterna har 3 rum varav 2 sovrum och 2 badrum. Bostäderna byggs enligt modern standard med öppen planlösning gentemot kök och vardagsrum. I sovrummen finns inbyggda garderober. På uteplatsen finns även plats för bil.

Fram till sista April ingår vitvaror, LED-belysning inomhus och utomhus, förinstallation av A/C, badrumsspegel och duschväggar.

I området kommer det finnas ett gemensamt poolområde.

Priser från: 146 950 euro - Markplanslägenheter
Priser från: 159 950 euro - Etagelägenheter

Beräknat färdigställande: 2020

Att leva och bo i San Pedro del Pinatar:
San Pedro del Pinatar är en fiskestad som ligger vid en naturlig saltvattenslagun på spanska solkusten Costa Calida och har cirka 24.000 invånare. Varje år lockar staden till sig tusentals av turister och det finns ett stort utbud av affärer samt nödvändigheter som apotek, bank och postkontor. För dig som vill göra en längre utflykt, så ligger storstaden Alicante 78 kilometer bort, ett populärt turistmål som har mycket att erbjuda. Från San Pedro del Pinatar till Alicante flygplats är det cirka en timmes bilfärd och det finns även bra busskommunikationer mellan orterna. Bergen som omringar San Pedro del Pinatar skyddar staden mot de kalla vindar som kommer norrifrån vilket ger milda vintrar, något som är väldigt populärt bland svenskar.

Köpa bostad i San Pedro del Pinatar:
Runt San Pedro del Pinatar finns det flera vackra stränder dit man enkelt kan åka med bil. Playa de la Torre Derribada och Llana beach är två av dessa som dels har fina stränder och klart vatten att bada i, men även erbjuder en fantastisk utsikt av de avlägsna bergen, medelhavet och lagunen Mar Menor. För dig som vill vara mer aktiv finns det ett stort utbud av vattensporter nära till hands. Om du älskar golf finns några närliggande golfbanor som är bland de finaste i Spanien. Skandinaviska skolan ligger väldigt nära och staden blir en idealisk plats för hela familjen utan att barnen missar obligatorisk undervisning. Söker du efter lägenhet i San Pedro del Pinatar? Vi har både lägenheter och exklusiva villor till salu!

Nära till Skandinaviska skolan, golfbanor och Alicante i San Pedro del Pinatar:
San Pedro del Pinatar är en kuststad med nära till allt. Lo Romero Golf är endast femton minuters resväg bort för den golfintresserade, Skandinaviska Skolan ligger 15 kilometer bort och havet finns runt hörnet. Om du är sugen på en utflykt rekommenderas Murcia, cirka 50 kilometer från staden, som är välkänd för sitt rikliga kulturella utbud av museer och teatrar. Ett annat besöksmål som är populärt bland vinälskare är Torrevieja, som ligger 23 kilometer från San Pedro del Pinatar. Du är välkommen att besöka deras vingård, gå guidade turer och köpa viner direkt från producenten. Lokala restauranger, barer och klubbar gör att San Pedro del Pinatar har mycket att erbjuda alla sina besökare.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i San Pedro del Pinatar!

I närheten

Avstånd till strand0.7 km
Avstånd till centrum0.2 km
Avstånd till flygplats45 km
Avstånd till hav0.7 km
Avstånd till shoppingcentrum4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
72.29 kvm
Lägenhet
Pris
€159,950

Karta

San Pedro del Pinatar

Nya etageägenheter i San Pedro del Pinatar

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg