230
MEDDCD944BB0799453582D5A25DE96DAEA3

Nya lägenheter i ett fantastiskt läge

Nyproduktion

Pilar de la Horadada

Nya lägenheter i ett fantastiskt läge

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPlayamar V
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta97.33 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €152,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Detta lägenhetsprojekt som ligger i Pilar de la Horadada, har lägenheter med tre - två sovrum och två badrum. Lägenheterna på bottenvåningen har en uteplats/terrass och lägenheterna på andra våningen har en privat takterrass om 67,6 kvm. I området finns även gemensam pool och stort grönområde.

Priser på lägenheter på markplan med uteplats: Från 152.900 Euro
Priser på lägenheter med privat takterrass: Från 162.900 Euro

Pilar de la Horadada ligger i södra delen av Alicanteprovinsen, på Costa Blanca. Torre de la Horadadas berömda stränder och småbåtshamnar ligger i närheten och ger dig den perfekta möjligheten att koppla av och titta på det kristallblå vattnet i Medelhavet, medan staden Pilar de la Horadada har alla tänkbara tjänster som du skulle behöva: från stormarknader, affärer, banker, sjukhus och stort urval av barer och restauranger.

Området har några av de bästa fritidsanläggningarna på kusten! Med te.x ett sportcenter och lokala golfbanan "Lo Romero". Pilar de la Horadada har också en cykel-turistväg om 40 km. Staden står ut för sitt strategiska läge, som ligger mindre än 2 km från stranden, och bara 15 minuter från San Javier flygplats.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand3.5 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till hav3.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
97.33 kvm
Lägenhet
Pris
€152,900

Karta

Pilar de la Horadada

Nya lägenheter i ett fantastiskt läge

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg